Bethover B12-vitamiini muistin tueksi

Bethover tuotteet muistin ja ajattelun tueksi sekä jaksamiseen!*

Bethover on B12-vitamiinituoteperhe, josta jokainen voi löytää itselle sopivan B12-vitamiinivalmisteen. Bethover-tuotesarjassa on tarjolla laaja valikoima B12-vitamiinia sisältäviä Bethover B12-vitamiinituotteita muistin tueksi ja auttamaan vähentämään väsymystä.  Bethoverin sisältämä B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja ja tunnetaan myös ”muistivitamiinina”.  Bethover Strong sisältää vahvan annoksen B12-vitamiinia sekä lisäksi foolihappoa ja muita B-vitamiineja.  Sen sisältämä B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.  Bethover Focus-tuotteet on suunniteltu vireyteen, jaksamiseen ja ajattelun tueksi. . Bethover Focus-tuotteet ovat saatavilla hyvänmakuisina poretabletteina tai purutabletteina. Kaikki Bethover-sarjan valmisteet sopivat myös vegaaneille.

Tutustu Bethover-sarjaan ja totea B12-vitamiinin vaikutus muistiin!

Bethover B12-vitamiinit

Bethover Strong B12 on monipuolinen ja vahva valikoima B-vitamiineja, erityisesti B12-vitamiinia ja foolihappoa. Bethover Strongista saatavilla mansikan ja vadelma-sitruunamakuiset purutabletit sekä nieltävät kapselit.

Bethover B12 + Foolihappo + B6 on helposti nieltävä tabletti muistin tueksi sekä auttamaan vähentämään väsymystä.

Bethover B12 + Foolihappo on imeskelytabletti B12-vitamiinin ja foolihapon riittävän saannin turvaamiseen.

Bethover B12 purutabletti turvaa päivittäisen B12-vitamiinin saannin ja auttaa näin edistämään ja ylläpitämään normaaleja psykologisia toimintoja. Bethover B12 imeskelytabletti sopii erinomaisesti kasvisruokavalion tueksi turvaamaan B12-vitamiinin saannin

Bethover Focus vireyteen, jaksamiseen ja ajattelun tueksi*

*Bethover Focus-tuotteiden sisältämät B1- ja B12-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa. Pantoteenihappo (B5-vitamiini) edistää normaalia henkistä suorituskykyä. B12- ja C-vitamiinit sekä pantoteenihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Bethover Focus-tuotteet ovat saatavilla poretabletteina tai purutabletteina.

Bethover Neuro tabletti hermostolle

Bethover Neuro hermoston tueksi*

*Bethover Neuro sisältää B1-, B6- ja B12-vitamiinia, jotka edistävät hermoston normaalia toimintaa. Bethover Neuro sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön.

Hyvinvointiuutiset

Kaikki artikkelit

kasvissyöjät ja vegaanit B12-vitamiini
  • Aivot ja muisti
  • Ravinto

Oletko kasvissyöjä tai vegaani? Muista B12-vitamiini

20.4.2023

Kasvissyöjän tärkeimmät vitamiinit
  • Aivot ja muisti
  • Vitamiinit

Kasvissyöjän vitamiinit – muista varsinkin B12!

26.1.2023

B12-vitamiini muistin avuksi
  • Aivot ja muisti
  • Ikääntyminen
  • Vireys ja jaksaminen

Unohtelu huolestuttaa? 5 huojentavaa faktaa muistin avuksi

16.2.2022

Lue lisää B12-vitamiinista