Bethover B12-vitamiini - Verman

Bethover B12-vitamiini

Bethover B12 150tabl

B12-vitamiini imeskelytablettina muistin ja jaksamisen tueksi. B12-vitamiini on tärkeä vitamiinilisä ikääntyville, kasvissyöjille ja joidenkin, B12-vitamiinin imeytymistä haittaavien, lääkkeiden käyttäjille. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, sopii vegaaneille. Tuote on laktoositon, maidoton gluteiiniton ja sokeriton. Imeskelytabletti on imeytymisen kannalta erinomainen vaihtoehto koska B12 vitamiini imeytyy tutkitusti myös suun limakalvojen kautta. Vain luonnollisia väri- ja makuaineita. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus 1 tabletti päivässä.
Maku Vadelma
Koostumus Purutabletti
Pakkauskoot 50, 100, 150 tabl.
Vaikuttavat aineet

B12-vitamiinia 1 mg 1000 µg (40 000 %*). *% vertailuarvosta.

Ainesosat

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), luontainen vadelma-aromi, happo (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), B12-vitamiini (syanokobalamiini). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Sopivuus erikoisruokavalioihin Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton. Sopii vegaaneille.
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus itselle lääkäriltä tai apteekista. Erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys.

B12-tuggtablett med hallonsmak. Innehåller 1 mg B12-vitamin.

Dosering 1 tablett dagligen.
Smak Hallon
Sammansättning Tuggtablett
paketstorlek 50, 100, 150 tabl.
Aktiva ämnen

1 tablett innehåller: B12-vitamin 1 mg 1000 µg (40 000 %*). *% av referensvärdet.

Ingredients

Sötningsmedel (sorbitol, xylitol), naturlig hallonarom, syra (citronsyra), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av veg. fettsyror), B12-vitamin (cyanokobalamin). Innehåller sötningsmedel. Överdrivet bruk kan ha laxerande verkan. Laktos-, mjölk-, gluten-, gelatin- och jästfri.

Lämplighet för specialkost Gluten-, laktos-, mjölk- och jästfri. Lämplig för veganer
Annan information

Om du använder någon regelbunden medicinering ska du vända dig till apotekspersonal eller läkare för att försäkra dig om att preparatet lämpar sig för dig.