Tietoa meistä

Heinix, Minisun, Rela, Melarest… Olet varmasti kuullut Vermanin tuotteista, mutta millainen yritys löytyy niiden takaa?

Hyvinvointivalmisteita suomalaisen perheyrityksen ylpeydellä

Verman on kotimainen, Vertasen perheen 100 % omistama ravintolisä- ja lääkeyritys. Tarjoamme suomalaisen perheyrityksen ylpeydellä kehitettyjä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita, jotka kulkevat terveellisten elämäntapojen rinnalla läpi elämän.

Kehitämme ja markkinoimme suomalaisella osaamisella valmisteita, jotka tukevat

  • kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista
  • vastustuskykyä
  • vatsan hyvinvointia
  • aivojen hyvinvointia
  • nukkumista ja laadukasta unta
  • allergiaoireiden hoitoa.

Toimintamme perustana on jatkuva tuotekehitys, innovatiiviset tuotteet ja korkea laatu. Kaikki toimintamme lähtee asiakkaasta ja tähtää asiakkaan parhaaksi, oli kyseessä sitten apteekki tai tuotteemme käyttäjä. Kotimaisena perheyrityksenä pystymme ketterästi reagoimaan suomalaisten terveyden muuttuviin tarpeisiin ja suunnata katseemme tulevaan; minne hyvinvointiala on matkalla? Tätä matkaa me vermanilaiset kuljemme yhdessä, perheenä.

Emme kuitenkaan kulje matkallamme yksin, vaan teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja hyödynnämme heidän osaamistaan kehittääksemme liiketoimintaamme ja tuotteitamme.

FAKTAT

ARVOT

Osa Verman Groupia

Verman on osa laajempaa Verman Group -konsernia, joka on suomalainen perheomisteinen holding- ja sijoitusyhtiö. Lisäksi Verman Group on sijoittanut useisiin listaamattomiin ja listattuihin yhtiöihin. Konsernilla on toimintaa kahdeksassa maassa.

Verman Group

Kumppanuus, yhteistyö ja lisensiointi

Seuraamme tarkasti toimialamme kehittymistä ja työskentelemme jatkuvasti löytääksemme parhaat yhteistyökumppanit ravintolisille, lääkkeille ja lääkinnällisille laitteille. Vermanilla on vahva asema alan innovaatioiden kaupallistamisessa.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää kumppanuus-, yhteistyö- ja lisensiointimahdollisuuksista:
business-development@verman.fi

Whistleblowing-ilmoituskanava

Käytössämme on whistleblowing-ilmoituskanava, jossa kuka tahansa, kuten työntekijämme tai sopimuskumppanimme, voi jättää ilmoituksen, mikäli epäilee tai havaitsee, että toimintamme ei ole ollut eettisten ohjeidemme mukaista. Ilmoituskanavan avulla edistämme läpinäkyvyyttä ja avoimuutta organisaatiossamme.

Ilmoituskanavamme on ulkoisen palveluntuottajan toteuttama. Voit jättää ilmoituksen kanavaan joko omalla nimelläsi tai nimettömästi. Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti. Ilmoituksen jättäneen nimeä ei julkaista, eikä ilmoittajalle koidu seuraamuksia ilmoituksen jättämisestä.

Ilmoituskanava on tarkoitettu vain eettisten ohjeiden noudattamisen seurantaa ja väärinkäytöstapauksiin puuttumista varten. Asiakaspalautteet ja reklamaatiot voi toimittaa vastuunomaisille tahoille erillisen yhteydenottolomakkeen kautta.

Verman yhteistyö - apteekit

Verman tiedottaa

Kaikki tiedotteet

  • Takaisinvedot

Takaisinveto

20.9.2022

Auta. Tuemme Suomen Punaisen Ristin avustustyötä Ukrainassa.
  • Muut uutiset

Verman tukee Punaisen Ristin avustustyötä Ukrainassa

10.3.2022

  • Yrityskauppa

Verman kasvaa yrityskaupalla vahvistaen kansainvälistä verkkokauppaosaamistaan

21.12.2020