Tietoa meistä

Heinix, Minisun, Rela, Melarest… Olet varmasti kuullut Vermanin tuotteista, mutta millainen yritys löytyy niiden takaa?

Hyvinvointivalmisteita suomalaisen perheyrityksen ylpeydellä

Verman on kotimainen, Vertasen perheen 100 % omistama ravintolisä- ja lääkeyritys. Tarjoamme suomalaisen perheyrityksen ylpeydellä kehitettyjä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita, jotka kulkevat terveellisten elämäntapojen rinnalla läpi elämän.

Kehitämme ja markkinoimme suomalaisella osaamisella valmisteita, jotka tukevat

  • kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista
  • vastustuskykyä
  • vatsan hyvinvointia
  • aivojen hyvinvointia
  • nukkumista ja laadukasta unta
  • allergiaoireiden hoitoa.

Toimintamme perustana on jatkuva tuotekehitys, innovatiiviset tuotteet ja korkea laatu. Kaikki toimintamme lähtee asiakkaasta ja tähtää asiakkaan parhaaksi, oli kyseessä sitten apteekki tai tuotteemme käyttäjä. Kotimaisena perheyrityksenä pystymme ketterästi reagoimaan suomalaisten terveyden muuttuviin tarpeisiin ja suunnata katseemme tulevaan; minne hyvinvointiala on matkalla? Tätä matkaa me vermanilaiset kuljemme yhdessä, perheenä.

Emme kuitenkaan kulje matkallamme yksin, vaan teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja hyödynnämme heidän osaamistaan kehittääksemme liiketoimintaamme ja tuotteitamme.

Faktat

Verman perustamisvuosi

PERUSTAMISVUOSI

Liiketoiminta-alueet

PÄÄLIIKETOIMINTA-ALUEET: SUOMI JA POHJOISMAAT

Viemme suomalaista osaamistamme myös Eurooppaan ja Aasiaan.
Verman henkilöstömäärä

SUOMEN KONSERNIN HENKILÖSTÖMÄÄRÄ 2024

Arvot

TOIMIMME ASIAKASLÄHTÖISESTI

TOIMIMME ASIAKASLÄHTÖISESTI

VERMAN VASTUULLISUUS

TOIMIMME VASTUULLISESTI

Verman Kasvamme ja kehitymme yhdessä

KASVAMME JA KEHITYMME YHDESSÄ

Osa Verman Groupia

Verman on osa laajempaa Verman Group -konsernia, joka on suomalainen perheomisteinen holding- ja sijoitusyhtiö. Lisäksi Verman Group on sijoittanut useisiin listaamattomiin ja listattuihin yhtiöihin. Konsernilla on toimintaa kahdeksassa maassa.

Verman Group

Kumppanuus, yhteistyö ja lisensiointi

Seuraamme tarkasti toimialamme kehittymistä ja työskentelemme jatkuvasti löytääksemme parhaat yhteistyökumppanit ravintolisille, lääkkeille ja lääkinnällisille laitteille. Vermanilla on vahva asema alan innovaatioiden kaupallistamisessa.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää kumppanuus-, yhteistyö- ja lisensiointimahdollisuuksista:
business-development@verman.fi

Verman yhteistyö

Eettinen ohjeisto – Code of Conduct

Vermanin Code of Conduct sisältää ohjeet siitä, kuinka meidän tulee toimia eettisesti, sosiaalisesti ja ympäristön kannalta oikein. Code of Conduct koskee kaikkia konsernin työntekijöitä ja toimielimiä. Soveltuvin osin se koskee myös myös tavarantoimittajia, jälleenmyyjiä ja muita liikekumppaneita. Tutustu tarkemmin Code of Conduct-ohjeisiimme tästä.


Whistleblowing-ilmoituskanava

Käytössämme on whistleblowing-ilmoituskanava, jossa kuka tahansa, kuten työntekijämme tai sopimuskumppanimme, voi jättää ilmoituksen, mikäli epäilee tai havaitsee, että toimintamme ei ole ollut eettisten ohjeidemme mukaista. Ilmoituskanavan avulla edistämme läpinäkyvyyttä ja avoimuutta organisaatiossamme.

Ilmoituskanavamme on ulkoisen palveluntuottajan toteuttama. Voit jättää ilmoituksen kanavaan joko omalla nimelläsi tai nimettömästi. Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti. Ilmoituksen jättäneen nimeä ei julkaista, eikä ilmoittajalle koidu seuraamuksia ilmoituksen jättämisestä.

Ilmoituskanava on tarkoitettu vain eettisten ohjeiden noudattamisen seurantaa ja väärinkäytöstapauksiin puuttumista varten. Asiakaspalautteet ja reklamaatiot voi toimittaa vastuunomaisille tahoille erillisen yhteydenottolomakkeen kautta.

Pääset ilmoituskanavaan tästä


Verman tiedottaa

Kaikki tiedotteet

Vermann Minisun MLL yhteistyö

Minisun aloittaa yhteistyön Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa

5.10.2023

Verman mukana Team Rynkeby
  • Muut uutiset

Verman mukana tukemassa Team Rynkebytä

5.7.2023

Auta. Tuemme Suomen Punaisen Ristin avustustyötä Ukrainassa.
  • Muut uutiset

Verman tukee Punaisen Ristin avustustyötä Ukrainassa

10.3.2022