Tuotekehitys

Kun pakkauksessa lukee ”Verman”, tiedät, että tuotteen takana on suomalainen tuotekehitystyö, vankka tutkimusnäyttö ja parhaat ammattilaiset.

Luotettavat tuotteet

Seisomme tuotteittemme takana

Luotettavuus. Tämä on tuotteittemme tärkein kriteeri. Meillä Vermanilla tämä tarkoittaa kolmea asiaa:

  • Aitoa hyötyä eri elämänvaiheisiin
  • Tieteellistä tutkimusnäyttöä
  • Suomalaisiin, virallisiin ravitsemussuosituksiin pohjautuvia koostumuksia

Tuotteemme edistävät terveyttä ja koostumukset on tieteellisesti perusteltu. Seisomme ylpeästi niiden takana.

Vermanin tuotteiden luotettavuudesta vastaa oma asiantunteva, suomalainen tuotekehitystiimimme.

Verman tuotekehitys

Innovoimme parempaa terveyttä ja hyvinvointia jokaiseen elämänvaiheeseen.

Tuotteen synty

Reseptinä innovaatiot

Uudet innovaatiot ovat lähellä Vermanin sydäntä. Jo perustajamme Seppo Vertanen johti yhden miehen yrityksensä kasvuun haastamalla vanhat tuotteet ja toimintatavat. Yhä edelleen jatkamme Sepon luomaa perinnettä ja tuotekehitystiimin johdolla innovoimme parempaa terveyttä ja hyvinvointia jokaiseen elämänvaiheeseen.

Tuotteemme saavat alkunsa tutkimusyhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa sekä seuraamalla maailmanlaajuisia trendejä kansainvälisten kollegoidemme avustuksella. Hyödynnämme myös koko Vermanin henkilökuntaa idealähteenä, osastosta ja tittelistä riippumatta.

Verman tuotekehitys

Kehitystyö

Tarkkaan suunnitellut koostumukset

Hyvästä ideasta kehitetään vielä parempi tuote. Arvostamme moniammatillista yhteistyötä ja tuotteemme on kehitetty yhdessä eri alojen huippuammattilaisten kanssa. Esimerkiksi Iiris-silmätipan suunnittelussa on hyödynnetty silmälääkärien ammattitaitoa, kun taas Diplomag IBS -valmisteemme synnyssä on ollut mukana ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon erikoistunut ravitsemusterapeutti.

Tuotekehityksemme ammattilaiset valitsevat parhaat raaka-aineet, jotka täyttävät tarkoin määritellyt kriteerimme. Myös valmiita tuotteita testataan säännöllisesti. Esimerkiksi Minisun D-vitamiinituotteiden jokaisesta tuotantoerästä varmistetaan, että D-vitamiinitaso on kohdallaan. Näin takaamme tasalaatuiset tuotteet apteekkien hyllyille vuodesta toiseen.

Vermanin tuotekehitys takaa suunnitellut koostumukset

Ammattitaitoinen tiimimme

Tieteellistä osaamista ja kiinnostusta hyvinvointiin

Tuotekehitystiimimme asiantuntijoilta edellytetään korkeakoulutusta ja tieteellistä ajattelutapaa ja osaamisalojen kirjo on laaja. Joukossamme työskentelee esimerkiksi ravitsemus- ja elintarviketieteilijöitä, proviisoreja, farmaseutteja, kemistejä, mikrobiologeja, immunologeja ja molekyylibiologeja. Jokaisella työntekijällämme on omat vahvuutensa ja intohimonsa, joiden ansiosta voimme edistää hyvinvointia tukevia tuotekehitysratkaisuja monipuolisesti, näitä erilaisia näkökulmia hyödyntäen.

Vaikka taustat ja vahvuudet ovat erilaisia, yhdistää tiimimme jäseniä vahva kiinnostus ihmisten hyvinvointiin, avarakatseisuus ja rohkeus edelläkävijyyteen.

Verman tieteellistä osaamista

Työskentelemme perheenä

Tuotekehityksessä mukana koko henkilöstö

Tuotekehitystiimimme ei suinkaan työskentele yksin. Yhteisöllisenä perheyrityksenä teemme tiivistä yhteistyötä Vermanin eri osastojen kanssa. Toimistolla kaikki työntekijät työskentelevät fyysisestikin samoissa tiloissa yhteisen tavoitteen eteen. Voit esimerkiksi tavata tuotekehityspäällikön graafikon kanssa saman ruudun ääreltä suunnittelemassa uutta pakkausilmettä tai kuulemassa kenttämyyntipäällikön havaintoja viimeiseltä apteekkikäynniltä.

Toimimme Suomessa, mutta hyödynnämme myös eurooppalaisten tytäryhtiöidemme osaamista. Jaamme puolin ja toisin tietoa ja näkemyksiä kansainvälisten kollegoidemme kanssa.

Suomalaisena perheyrityksenä voimme toimia tuotekehitystyössä ketterästi. Kokeilemme rohkeasti uutta, reagoimme asiakkaiden tarpeisiin, uskallamme joskus erehtyäkin ja olemme joustavia – säädöksistä, suosituksista ja laadusta kuitenkin tiukasti kiinni pitäen.

Tuotekehitystyötä yhteistyössä