Bethover B12-vitamiini + Foolihappo - Verman

Bethover B12-vitamiini + Foolihappo

Bethover B12 Foolihappo 150tabl

B12-vitamiini + foolihappo imeskelytablettina muistin ja jaksamisen tueksi. B12-vitamiini on tärkeää hermoston toiminnalle ja sitä tarvitaan myös muuttamaan foolihappo aktiiviseen muotoon. Foolihappo kulkee elimistössä käsi kädessä B12-vitamiinin kanssa ja yhdessä ne tukevat psykologisia toimintoja kuten muistia. Valmisteessa on 1 mg B12-vitamiinia ja 300 mikrogrammaa foolihappoa. Maku on aidosta mansikasta. Tuote on laktoositon, gluteeniton ja sokeriton.
B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa. B12-vitamiini ja foolihappo (folaatti) edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus 1 tabletti päivässä
Maku Mansikka
Koostumus Purutabletti
Pakkauskoot 50, 100, 150 tabl.
Vaikuttavat aineet

B12-vitamiinia 1 mg (40 000  %*), Foolihappoa 300 µg (150 %*). *% vertailuarvosta.

Ainesosat

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), happo (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), B12-vitamiini (syanokobalamiini), luontainen mansikka-aromi. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Sopivuus erikoisruokavalioihin Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton. Sopii vegaaneille.
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus itselle lääkäriltä tai apteekista. Erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys.

Sugtablett med jordgubbssmak för att säkra det dagliga intaget av B12-vitamin och folsyra samt för att stödja minnet.

Dosering 1 tablett dagligen
Smak Jordgubbe
Sammansättning Tuggtablett
paketstorlek 50, 100, 150 tabl.
Aktiva ämnen

B12-vitamin 1000 µg (40 000 %), folsyra 400 µg (200 %). *% av referensvärdet.

Ingredients

Sötningsmedel (sorbitol, xylitol), syra (citronsyra), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av veg. fettsyror), B12-vitamin (cyanokobalamin), naturlig jordgubbsarom. Innehåller sötningsmedel. Överdrivet bruk kan ha laxerande verkan. Laktos-, mjölk-, gluten-, gelatin- och jästfri.

Lämplighet för specialkost Gluten-, laktos-, mjölk- och jästfri. Lämplig för veganer.
Annan information

Om du använder någon regelbunden medicinering ska du vända dig till apotekspersonal eller läkare för att försäkra dig om att preparatet lämpar sig för dig.