Bethover B12- + Foolihappo + B6-vitamiini - Verman

Bethover B12- + Foolihappo + B6-vitamiini

Bethover B12- ja B6-vitamiinivalmiste 150 tabl

Helposti nieltävä tabletti muistin tueksi sekä auttamaan vähentämään väsymystä. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Tuote on koostumukseltaan erittäin puhdas. Tuotteessa ei ole käytetty lainkaan makeutus-, säilöntä- tai väriaineita eikä yleisiä allergioita tai intoleransseja aiheuttavia ainesosia1. Tuote on maidoton, laktoositon, hiivaton, sokeriton ja gluteeniton. Tuote sopii hyvin ruokavaliorajoitteisille. Sitä voidaan käyttää FODMAP-ruokavalion yhteydessä ja se on täysin vegaaninen.

1Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat ainesosat on määritelty Elintarviketietoasetuksen liitteessä II.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus 1 tabletti päivässä
Maku -
Koostumus Nieltävä tabletti
Pakkauskoot 150 tabl
Vaikuttavat aineet

B6- vitamiini 20 mg (1429 %), B12-vitamiini 1000 µg (40 000 %), Foolihappo 400 µg (200 %).  *% vertailuarvosta.

Ainesosat

Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), pyridoksiini, maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappjen magnesiumsuolat, piidioksidi), syanokobalamiini ja foolihappo.

Sopivuus erikoisruokavalioihin Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton. Sopii vegaaneille.
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus itselle lääkäriltä tai apteekista erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys.

Dosering 1 tablett dagligen
Smak -
Sammansättning Sväljbar tablett
paketstorlek 150 tabl
Aktiva ämnen

B6- vitamin 20 mg (1429 %), B12-vitamin 1000 µg (40 000 %), folsyra 400 µg (200 %). *% av referensvärdet

Ingredients

Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokrist. cellulosa), pyridoxin, maltodextrin, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), cyanokobalamin, och folsyra.

Lämplighet för specialkost Gluten-, laktos-, mjölk- och jästfri. Lämplig för veganer.
Annan information

Om du använder någon regelbunden medicinering ska du vända dig till apotekspersonal eller läkare för att försäkra dig om att preparatet lämpar sig för dig.