Ruoansulatusentsyymit
Entsyymituotteet ruoansulatukseen

Tue ruoansulatustasi entsyymeillä*

Tehokkaat ruoansulatusentsyymit vatsalle

Entsyymit ovat luonnollisia yhdisteitä, joilla on keskeinen rooli ruoansulatusprosessissa. Ne toimivat biologisina katalyytteina, jotka nopeuttavat ruoan hajottamista elimistössämme.

Laktoosi-intoleranssi

Laktoosi-intoleranssi johtuu laktaasientsyymin puutteesta. Jos entsyymin muodostuminen suolistossa heikentyy tai katoaa, ei laktoosi eli maitosokeri enää pilkkoudu ohutsuolessa. Kun laktaasientsyymin puutos aiheuttaa vatsa- ja suolisto-oireita, on kyseessä laktoosi-intoleranssi. Tyypillisiä laktoosi-intoleranssin oireita ovat vatsakipu, vatsan turvotus, ilmavaivat ja ripuli.

Lactrase laktaasientsyymivalmisteen avulla voit huoletta nauttia maitotuotteista. Apteekeissa myytävä Lactrase on helppo, tehokas ja turvallinen tuki vatsalle.

Laktoosi-intoleranssi

Vatsan hyvinvoinnin tuotteet

Istut lounaan jälkeen neuvotteluhuoneessa ja tunnet miten sulava ruoka alkaa turvottaa vatsaasi. Mahaa nipistelee ja ilma kiertää suolistossa. Yrität vetää vatsaa sisään ja yskäistä peittääksesi vatsasta kuuluvan möyrinän.

KUULOSTAAKO TUTULTA?

Ruoansulatus on jokapäiväinen riesa monelle suomalaiselle. Tyypillisiä oireita ovat vatsan turvotus, ilmavaivat ja vatsakipu.

Entsyymivalmisteet ovat kätevä ja helppo keino ruoansulatuksen tueksi.

Saatavilla apteekista.

* Laktaasientsyymi parantaa laktoosin pilkkoutumista ihmisillä, joilla on laktoosin pilkkoutumiseen liittyviä vaikeuksia. Laktoosinsietokyky vaihtelee yksilöllisesti. Kysy neuvoa tarvittaessa.  
Ruuansulatusvaivat

Tutustu tuotteisiin

Lactrace GO laktoosi-intoleranssin hoitoon

Lactrase Go

Lactrace Laktoosi-intolerantikoille 100 kaps

Lactrase kapselit