Jatkuva tuotekehitys, innovatiiviset tuotteet ja korkea laatu ovat perustana toiminnallemme

Toimintamme lähtökohtana on asiakaslähtöisyys. Vermanin laadukkaat tuotteet on kehitetty yhteistyössä asiantuntijoiden sekä asiakkaidemme kanssa. Suomalaisten tarpeisiin räätälöidyt tuotteemme ovat usein oman tuoteryhmänsä markkinajohtajia.
Tuotteemme löydät apteekista.

Ravintolisät

Muistin tueksi! Bethover-tuotteet B12-vitamiinin saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaaleja psykologisia toimintoja.

Foliren foolihappo on raskautta suunnittelevan ja raskaana olevan naisen tärkeimpiä vitamiinilisiä. Se varmistaa lapsen turvallisen kehityksen ja huomioi kehon erityistarpeet raskauden aikana.

Helein on tehokas ja monipuolinen kauneusravintolisäsarja, jossa on tutkitusti tehokkaat ainesosat. Se on suunniteltu suomalaisten naisten tarpeisiin helpottamaan kauneuden hoitoa myös sisältäpäin.

Melarest melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia.

Minisun on Suomessa kehitetty vitamiinisarja, johon kuuluu D-vitamiinit, monivitamiinit, Luusto-tuotteet sekä päivittäistä vastustuskykyä ylläpitävät tuotteet. Minisun sopii koko perheen päivittäiseen käyttöön, mutta valikoimasta löytyy myös tuotteita eri kohderyhmille.

Ramavit on monipuolinen tuoteperhe, jonka tuotteet tuovat voimaa ja virtaa arkeen! Sen vitamiineja ja hivenaineita sisältävät tuotteet edistävät jaksamista ja auttavat pysymään kunnossa pidempään.

Liikettä niveliin! Sopivasti rasittava liikunta parantaa nivelten toimintakykyä. Ikääntyminen, perintötekijät, ylipaino, raskas tai yksipuolinen työ voivat asettaa haasteita liikkumiselle. Synomax® -tuotteet ovat tehty tukemaan nivelten hyvinvointia.

Rela-tuotteiden sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® on yksi tutkituimmista maitohappobakteereista. Rela sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina. Relaa ja voi hyvin!

Gluten GO entsyymivalmiste sisältää kolmea erilaista entsyymiä, jotka pilkkovat tehokkaasti gluteenia. Näin gluteenin pilkkoutuminen on tehokasta. Gluten GO on pieni, helposti nieltävä kapseli kätevässä taskupakkauksessa

Lactrase laktaasientsyymivalmisteen avulla voit huoletta nauttia maitotuotteista ilman turvotusta ja vatsavaivoja! Lactrase on helppo, tehokas ja turvallinen apu vatsa- ja suolisto-oireiden ennaltaehkäisyyn. Pidä Lactrase aina mukanasi niin arjessa, lomalla kuin juhlissakin.

Multienzyme GO sisältää 14 erilaista ruoansulatusentsyymiä, jotka pilkkovat niin hiilihydraatteja, rasvaa kuin proteiiniakin. Multienzyme GO on pieni, helposti nieltävä kapseli kätevässä taskupakkauksessa. Se sopii erityisesti niille, joilla ruoansulatus on heikentynyt tai jos ruoansulatusongelman syy ei ole selvillä.

Nogasin entsyymivalmiste on tehokas ja helppokäyttöinen apu ruuansulatusvaivojen ennaltaehkäisyyn. Nogasin on ruoansulatusentsyymi, joka sisältää luontaista alfa-galaktosidaasi -entsyymiä. Tämän entsyymin on tutkimuksissa todettu helpottavan ilmavaivoja, turvotusta ja muita yleisimpiä ruoansulatusvaivoja.

Suomen Bioteekki Oy on Verman Oy:n tytäryhtiö. Bioteekin monipuolisesta luontaistuotevalikoimasta löytyy tuotteita koko perheen hyvinvoinnin tueksi.

Lääkkeet

Acidalin vaikuttava aine on protonipumpun estäjiin eli PPI (proton pump inhibitor)- lääkkeisiin kuuluva esomepratsoli. Acidal vähentää mahahapon muodostumista ja sitä kautta helpottaa liikahappoisuuteen liittyviä oireita, kuten närästystä ja refluksivaivoja. Acidalin vaikutus kestää 24 tuntia, eli yksi kapseli päivässä riittää.

Valmisteyhteenveto ja pakkausseloste:

Lääke allergisen nuhan, silmä- ja iho-oireden hoitoon. Vaikuttava aine setiritsiini.

Valmisteyhteenveto ja pakkausseloste:

Paraceon

Valmisteyhteenveto ja pakkausseloste:

Väsyttämätön, ympärivuotiseen käyttöön sopiva allergialääke. Vaikuttava aine ebastiini.

Trospium Verman

Valmisteyhteenveto ja pakkausseloste:

Muut tuotteet

Auvoin® on kotimainen kolmitehoinen nenäsuihke kuivien nenän limakalvojen kosteuttamiseen ja hoitoon. Säilöntäaineeton Auvoin® nenäsuihke sisältää A-vitamiinia, seesamiöljyä ja Aloe vera -uutetta. Sopii käytettäväksi aina tarvittaessa kuivan nenän oireiden hoitoon.

Diplomag® IBS tarjoaa vaihtoehdon sekä ripuli- että ummetuspainotteisen IBS:n hoitoon.

Iiris-silmätipat on kehitetty kuiville ja ärtyneille silmille. Voit käyttää tippoja päivittäin esim. pakkasen tai ilmastoinnin kuivattamiin silmiin tai kun huomaat, että silmäsi ovat herkistyneet vaikkapa lukemisesta tai ulkoilman pölyistä ja vuotavat runsaasti.

Synocrom lievittää oireita, lisää liikkuvuutta ja vähentää kipua. Hyaluronivalmiste Synocrom saatavana ilman reseptiä apteekista. Ei sisällä eläinproteiineja.

Smartlax tuotteet tuovat pehmeän, tehokkaan ja nopean avun ummetukseen. Tuotteet sopivat sekä satunnaiseen että jatkuvaan käyttöön kaiken ikäisille. Pidä huolta vatsastasi Smartlaxin avulla.

Parasta suojaa haavoille! Sorbact® on hydrofobinen, mikrobeja sitova sidos, joka ehkäisee tehokkaasti haavainfektion syntyä, tai hoitaa jo syntyneen infektion.

Liikettä niveliin! Sopivasti rasittava liikunta parantaa nivelten toimintakykyä. Ikääntyminen, perintötekijät, ylipaino, raskas tai yksipuolinen työ voivat asettaa haasteita liikkumiselle. Synomax® -tuotteet ovat tehty tukemaan nivelten hyvinvointia.

Hoida haavat helposti! Wonderm® -tuotteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset ››

Kotimainen perheyhtiö Verman vahvistaa asemaansa Pohjoismaissa ostamalla tanskalaisen Biosymin

TIEDOTE – JULKAISUVAPAA HETI 17.5.2019 Suomen johtaviin itsehoitovalmisteiden myyjiin kuuluva…

Lue lisää »

Minisun Monivitamiini Kola ja Mansikka – Pirteät uutuudet!

Minisun Monivitamiini Multi Kola ja Mansikka on meille suomalaisille suunniteltuja…

Lue lisää »

Minisun pehmonalle ja pehmofantti - pehmeät uutuusvitamiinit lapsille! Uudet pehmeät ja pureskeltavat lasten vitamiinit nyt apteekista

Minisun Monivitamiini Pehmonalle Junior on lapsille suunniteltu pehmeä ja pureskeltava…

Lue lisää »

Bethover Focus on uusi yhdistelmävalmiste ajattelun tueksi. Pysy skarppina! Bethover Focus – UUTUUS ajattelun tueksi!

Bethover Focus on sitruksenmakuinen purutabletti päivittäiseen B1-, B5-, B12-, C…

Lue lisää »