Gluten GO - Verman
Ruoansulatusentsyymit

Gluten GO

GlutenGo ruuansulatusentsyymi 25kaps

Gluten GO on pieni, helposti nieltävä kapseli kätevässä taskupakkauksessa. Gluten GO:n sisältämät proteaasi- ja peptidaasientsyymit pilkkovat viljojen sisältämiä proteiineja. Kapseli nautitaan aterian yhteydessä. Pilkkoo myös maidon proteiinia. Annostus 1-2 kapselia ennen gluteenipitoista ateriaa.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus 1 kapseli ennen ateriaa nesteen kera, tarvittaessa annostuksen voi kasvattaa 2 kapseliin ateriakerralla.
Maku -
Koostumus Nieltävä kapseli
Pakkauskoot 25 kaps.
Vaikuttavat aineet

Yksi kapseli sisältää: Pepsiini 500 SAPU, Proteaasi 75000 HUT, Proteaasi DPP-IV 125 DPP-IV

Ainesosat

Entsyymivalmiste, maltodekstriini (maissista), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselikuori), kasvirasva (palmu, kookos). Gluteeniton, maidoton, laktoositon. Voi sisältää pieniä jäämiä soijasta ja vehnästä.

Sopivuus erikoisruokavalioihin
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus itselle lääkäriltä tai apteekista. Erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys.

Gluten GO är en liten kapsel som är lätt att svälja. Kapslarna ska tas i samband med måltid då födan innehåller säd. Spjälkar även mjölkproteiner. Dosering: 1-2 kapslar inför en måltid som innehåller gluten.

Dosering 1 kapsel före måltid med vätska. Vid behov kan doseringen ökas till 2 kapslar per måltid.
Smak -
Sammansättning Sväljbar kapsel
paketstorlek 25 kaps.
Aktiva ämnen

En kapsel innehåller: Pepsin 500 SAPU, Proteas 75000 HUT, Proteas DPP-IV 125 DPP-IV

Ingredients

Enzympreparat, maltodextrin (av majs), hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal), vegetabiliskt fett (palm, kokos). Gluten-, mjölk- och laktosfri. Kan innehålla små spår av soja och vete.

Lämplighet för specialkost
Annan information

Om du använder någon regelbunden medicinering ska du vända dig till apotekspersonal eller läkare för att försäkra dig om att preparatet lämpar sig för dig.