Minisun Super Nalle C-vitamiini - Verman

Minisun Super Nalle C-vitamiini

Minisun C-vitamiini lapsille

Mansikan makuinen C-vitamiini lapsille

Minisun Super Nalle C-vitamiini on lasten makuun sopiva nallenmuotoinen ja mansikan makuinen purutabletti. Yksi tabletti sisältää C-vitamiinia 150 mg.

Nallenmuotoisen tabletin maku on peräisin luontaisesta mansikka-aromista, makeus luontaisista makeutusaineista (ksylitoli ja sorbitoli) ja punainen väri punajuuriväristä. Tuote ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia tai eläinperäisiä ainesosia ja lisäksi se on maidoton, laktoositon, soijaton, liivatteeton ja hiivaton.

Annostus alle 3-vuotiaille 1 tabletti päivässä, ja vanhemmille lapsille 1-2 tablettia päivässä.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus 1-2 purutablettia päivässä
Maku Mansikka
Koostumus Purutabletti
Pakkauskoot 80 tabl
Vaikuttavat aineet

1-2 tablettia sisältää: C-vitamiinia 150-300 mg, 187-374 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), C-vitamiini, aromit (mm. luontainen mansikka-aromi), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), väri (punajuuriväri). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Sopivuus erikoisruokavalioihin Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton.
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus itselle lääkäriltä tai apteekista. Erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys.

Minisun Junior Nalle är ett enkelt sätt att trygga barnens dagliga behov av vitamin D. Minisun Junior Nalle har en härlig smak av jordgubbar och har formen av en nallebjörn. Tabletterna är lätta att tugga sönder, suga på eller svälja. Välsmakande tuggtabletter med 10 mikrogram vitamin D3 som effektivt tas upp i kroppen. Vitamin D är viktigt för upprätthållandet av en normal benstomme och tänder hos barn. Dessutom bidrar vitamin D till immunsystemets normala funktion. Produkten innehåller inga tillsatta färgämnen eller socker. Innehåller inga ingredienser ur glutenhaltigt spannmål. Minisun D-vitamin Junior innehåller varken mjölk, laktos, gelatin eller jäst.

Dosering 1 tuggtablett dagligen
Smak Jordgubbssmak
Sammansättning Tuggtablett
paketstorlek 80 tabl
Aktiva ämnen

1-2 tabletter innehåller: C-vitamin 150-300 mg, 187-374 % av referensvärdet för det dagliga intaget

Ingredients

Sötningsmedel (sorbitol, xylitol), C-vitamin, aromer (bl.a. naturlig jordgubbsarom), klumpförbyggande medel (magnesiumsalter av veg. fettsyror), färg (rödbetsextrakt). Innehåller sötningsmedel. Överdrivet bruk kan ha laxerande verkan.

Lämplighet för specialkost Gluten-, laktos-, mjölk- och sojafri.
Annan information