Minisun Suomen aurinkoisin vitamiiniperhe logo

Kysyttyä

Super Defence: Miksi Minisun Super Defence sisältää juuri C- ja D-vitamiineja sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta?


Minisun Super Defencen ainesosat ovat tärkeitä vastustuskyvyn ylläpitämisessä ja tuote on suunniteltu tukemaan ja vahvistamaan vastustuskykyämme juuri silloin kuin sen tarvitsee erityistä tukea.

Minisun Defence: Kenelle Minisun Defence on tarkoitettu?

Minisun Defence sisältää luustolle, lihaksille ja vastustuskyvylle tärkeää D-vitamiinia sekä vastustuskykyä vahvistavaa ja väsymystä ja uupumusta vähentävää C-vitamiinia. Se on siis koko perheelle sopiva tuote.

Kalsium: Sopivatko Minisun Kalsium -valmisteet lapsille?


Valmisteet sopivat myös lapsille, lapselle sopivinta valmistetta valittaessa tulee aina huomioida lapsen ikä ja valmisteen D-vitamiinipitoisuus.

Kalsium: Kuinka paljon kalsiumia suositellaan päivittäin?


Kalsiumin suositeltu päiväsaanti aikuisille on 800 mg. Raskaana oleville ja imettäville se on 900 mg.

Mitä eroa on D2- ja D3-vitamiineilla?


D2 (ergokalsiferoli) on kasvisperäinen ja D3 (kolekalsiferoli) eläinperäinen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että D3-vitamiini imeytyy jopa 70 % paremmin kuin D2-vitamiini.

Voiko D-vitamiinia saada liikaa?


D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka varastoituu elimistöön. D-vitamiinivalmisteiden annosteluohjeita tulee noudattaa ja tarkistaa, ettei käytä samanaikaisesti useita eri D-vitamiinia sisältäviä valmisteita. D-vitamiinin suurin hyväksyttävä päiväannos on 25 mikrogrammaa sylivauvoille, 50 mikrogrammaa 1-10 vuotiaille lapsille ja 100 mikrogrammaa nuorille sekä aikuisille.