Minisun Pehmodino Super Defence - Verman
Minisun Suomen aurinkoisin vitamiiniperhe logo

Minisun Pehmodino Super Defence

Minisun Pehmodino vastustuskyvylle 60kpl

Tehostettuun vastustuskykyyn lapsille

Minisun Pehmodino Super Defence on pureskeltava ravintolisä D3– ja C-vitamiinin sekä sinkin saannin turvaamiseen erityisesti lapsilla.

Minisun Pehmodino Super Defence on hyvänmakuinen pehmeä ja pureskeltava lasten vitamiini- ja hivenainevalmiste vastustuskyvylle*. Tuote on lapsille mieluinen ja se tarjoaa yhdistelmän D3– ja C-vitamiinia sekä sinkkiä täysin uudenlaisessa annostelumuodossa.

Minisun Pehmodino Super Defence on mustikan ja vadelman makuinen sekä dinosauruksen muotoinen. Se on makeutettu maltitolilla, minkä lisäksi sen värit ja aromit ovat luontaisia. Tuote sisältää hunajaa. Hyytelöimisaineena on liivate (naudasta). Vuorokausiannos on yhdestä kahteen jellypalaa päivässä. 3–10-vuotiaille 1 kpl päivässä ja yli 10-vuotiaille 2 kpl päivässä.

Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton ja soijaton. Se ei sisällä säilöntäaineita.

*D3-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus 3-10-vuotiaille: 1 kpl päivässä. Yli 10-vuotiaille: 2 kpl päivässä.
Maku Mustikka-vadelma
Koostumus Pureskeltava
Pakkauskoot 60 kpl
Vaikuttavat aineet

Vuorokausiannos (1 kpl) sisältää D3-vitamiinia 5-10 µg 100-200 %* C-vitamiini 75-150 mg 93,5-187%* Sinkki 2,5-5 mg 25-50%* *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat

Makeutusaine (maltitoli), vesi, liivate (nauta), C-vitamiini, hunaja, luontaiset aromit (mustikka, vadelma), sinkki, mustaporkkanatiiviste, D3-vitamiini (kolekalsiferoli), kiillotusaine (karnaubavaha). Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Sopivuus erikoisruokavalioihin Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton.
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus itselle lääkäriltä tai apteekista. Erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys.

Dosering Barn 3-10 år: 1 st dagligen. Barn över 10 år: 2 st dagligen.
Smak Blåbär-hallon
Sammansättning Tuggtablett
paketstorlek 60 st
Aktiva ämnen

Dygnsdosen (1-2 st) innehåller D3-vitamin 5-10 µg 100-200 %* C-vitamin 75-150 mg 93,5-187%*, Zink 2,5-5 mg 25-50%* *Av referensvärdet för det dagliga intaget

Ingredients

Sötningsmedel (maltitol), vatten, gelatin (av nöt), C-vitamin, honung, naturliga aromer (blåbär, hallon), zink, koncentrat av svart morot, D3-vitamin (kolekalciferol), ytbehandlingsmedel (karnaubavax). Innehåller sötningsmedel. Överdrivet bruk kan ha laxerande verkan.

Lämplighet för specialkost Gluten-, laktos-, mjölk- och sojafri.
Annan information