Minisun D-vitamiinitipat - Verman
Minisun Suomen aurinkoisin vitamiiniperhe logo

Minisun D-vitamiinitipat

Minisun D-vitamiinitipat Pikkupupu

D-vitamiinitipat perheen pienimmille

Minisun D-vitamiinitipat on helppo tapa turvata vauvan D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun D-tipat on kasviöljypohjainen D-vitamiinivalmiste. 1 tippa sisältää 2 mikrogrammaa D3-vitamiinia. Tipat on helppo annostella VRN:n käyttösuosituksen mukaisesti (katso taulukko täältä), ja ne voi sekoittaa ruokaan tai juomaan. Minisun D-tipat on valmistettu Suomessa. Se säilyy huoneenlämmössä ja on neutraalin makuinen. Riittoisasta pakkauksesta saa n. 330 tippaa.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus 1-5 tippaa/vrk (VRN:n käyttösuosituksen mukaisesti)
Maku Ei makua
Koostumus Tipat
Pakkauskoot 10 ml ja 2 x 10 ml
Vaikuttavat aineet

Vuorokausiannos 1-5 tippaa sisältää 2-10 µg (80-400 IU) D3-vitamiinia (200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta).

Ainesosat

Kasviöljy (RSPO sertifioitu palmuöljy), hapettumisenestoaine (alfatokoferoli), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Ei sisällä väri- tai säilöntäaineita.

Sopivuus erikoisruokavalioihin Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton.
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus lääkäriltä tai apteekista. Erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys.

Minisun D-vitamindroppar är ett vitamin D-preparat i vegetabilisk olja. Ett enkelt sätt att trygga bebisens behov av vitamin D året om. En droppe innehåller 2 mikrogram vitamin D3. Dropparna är lätta att dosera och de kan blandas i mat eller dryck. Den dryga förpackningen ger 330 droppar. Produkten är fri från laktos, mjölk, jäst, socker, alkohol samt färgämnen, smaktillsatser och konserveringsmedel.

Dosering 1-5 droppar dagligen enligt rekommendation från VRN.
Smak Ingen smak
Sammansättning Droppar
paketstorlek 10 ml ja 2 x 10 ml
Aktiva ämnen

Dygnsdosen 1-5 droppar innehåller 2-10 µg (80-400 IU) D3-vitamin (40-200 % av referensvärdet för det dagliga intaget).

Ingredients

Växtolja (RSPO certifierad palmolja), antioxidationsmedel (alfa-tokoferol), D3-vitamin (kolekalciferol). Innehåller ej färg- eller konserveringsmedel.

Lämplighet för specialkost Gluten,-, laktos-, mjölk- och sojafri.
Annan information