Minisun D3-vitamiini Kuningatar 20 mikrog - Verman
Minisun Suomen aurinkoisin vitamiiniperhe logo

Minisun D3-vitamiini Kuningatar 20 mikrog

Uusi Minisun D-vitamiinimaku – Lempeä kuningatar

Pieni hyvänmakuinen purutabletti, makuna vadelma-mustikka. Saatavilla kaksi vahvuutta: 20 ja 50 mikrog, pakkauskoko 200 tablettia.
Makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla. Luontaiset aromit. Annostus: 1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä. Tuotteet ovat gluteenittomia, laktoosittomia, maidottomia ja soijattomia.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus 1 purutabletti päivässä
Maku vadelma-mustikka
Koostumus purutabletti
Pakkauskoot 200 tabl
Vaikuttavat aineet

Vuorokausiannos (1 purutabletti) sisältää: D3-vitamiinia (kolekalsiferolia) 20 µg (800 IU), 400 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ainesosat

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), happo (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), luontaiset aromit (mustikka, vadelma), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Sopivuus erikoisruokavalioihin Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus itselle lääkäriltä tai apteekista erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys.

Dosering 1 tuggtablett dagligen.
Smak Hallon- och blåbär
Sammansättning Tuggtablett
paketstorlek 200 tabl.
Aktiva ämnen

Dygnsdosen (1 tuggtablett) innehåller: D3-vitamin (kolekalciferol) 20 µg (800 IU), 400 % av referensvärdet för det dagliga intaget.

Ingredients

Sötningsmedel (sorbitol, xylitol), syra (citronsyra), klumpförebygande medel (magnesiumsalter av fettsyror), naturliga aromer (blåbär, hallon), D3-vitamin (kolekalciferol). Innehåller sötningsmedel. Överdrivet bruk kan ha laxerande verkan.

Lämplighet för specialkost Gluten-, laktos-, mjölk-, soja- och gelatinfri.
Annan information