Minisun D-vitamiini Pehmokonna Junior Mansikka - Verman

Minisun D-vitamiini Pehmokonna Junior Mansikka

Minisun D-vitamiini Pehmokonna Mansikka 120kpl

Minisun Pehmokonna Junior on lapsille suunniteltu pehmeä ja pureskeltava kilpikonnanmuotoinen D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. Makuina appelsiini, omena tai mansikka.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus Yli 3-vuotiaille lapsille: 1 kpl päivässä.
Maku Mansikka
Koostumus Pureskeltava
Pakkauskoot 60 ja 120 kpl
Vaikuttavat aineet

Vuorokausiannos (1 kpl) sisältää: 10 mikrog D3-vitamiinia, 200 % saannin vertailuarvosta

Ainesosat

Makeutusaine (maltitoli), vesi, liivate (nauta), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happo (sitruunahappo), mustaporkkanamehutiiviste, luontainen aromi (mansikka), D3-vitamiini (kolekalsiferoli), kiillotusaine (karnaubavaha). Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Sopivuus erikoisruokavalioihin Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton.
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus itselle lääkäriltä tai apteekista erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys. Suositellaan yli 3-vuotiaille.

Minisun Pehmokonna Junior är ett mjukt och tuggbart D3-vitaminpreparat med jordgubbsmak utvecklat för dagligt bruk för barn.

Dosering Barn över 3 år 1 st per dygn.
Smak Jordgubb
Sammansättning Tuggbart
paketstorlek 60 och 100 st
Aktiva ämnen

Dygnsdosen (1 st) innehåller: 10 mikrog D3-vitamin, 200 % av referensvärdet

Ingredients

Sötningsmedel (maltitol), vatten, gelatin (av nöt), antioxidationsmedel (askorbinsyra), syra (citronsyra), koncentrat av svart morotjuice, naturlig arom (jordgubbe), D3-vitamin (kolekalciferol), ytbehandlingsmedel (karnaubavax). Innehåller sötningsmedel. Överdrivet bruk kan ha laxerande verkan.

Lämplighet för specialkost Gluten-, laktos-, mjölk- och sojafri.
Annan information

Om du använder någon regelbunden medicinering ska du vända dig till apotekspersonal eller läkare för att försäkra dig om att preparatet lämpar sig för dig.