Minisun D-vitamiini Pehmokonna Junior Appelsiini - Verman
Minisun Suomen aurinkoisin vitamiiniperhe logo

Minisun D-vitamiini Pehmokonna Junior Appelsiini

Minisun D-vitamiini Pehmokonna Appelsiini 120kpl

Pehmeä ja pureskeltava D-vitamiini lapsille

Minisun Pehmokonna Junior on hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. Tuote on lapsille mieluinen ja se tuo uuden annostelumahdollisuuden perinteisille D-vitamiinivalmisteille. D-vitamiini on tarpeellinen lasten normaalille kasvulle ja luiden kehittymiselle. Lisäksi se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Appelsiinin makuinen ja kilpikonnanmuotoinen tuote on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla ja sen värit sekä aromit ovat luontaisia. Hyytelöimisaineena on liivate (naudasta). Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton. Ei sisällä säilöntäaineita.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus Yli 3-vuotiaille lapsille: 1 kpl päivässä
Maku Appelsiini
Koostumus Pureskeltava
Pakkauskoot 120 kpl, 60 kpl
Vaikuttavat aineet

Vuorokausiannos (1 kpl) sisältää: 10 mikrog D3-vitamiinia, 200 % saannin vertailuarvosta

Ainesosat

Makeutusaine (maltitoli), vesi, liivate (nauta), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), porkkanamehutiiviste, luontainen aromi (appelsiini), D3-vitamiini, kiillotusaine (karnaubavaha). Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Sopivuus erikoisruokavalioihin Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton.
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus itselle lääkäriltä tai apteekista. Erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys. Suositellaan yli 3-vuotiaille.

Minisun Mjukissköldpadda D-vitamin Junior är ett välsmakande, mjukt och tuggbart vitamin D3-preparat för barn. För dagligt bruk. Vitamin D behövs för upprätthållandet av normal benstomme och tänder hos barn. Vitamin D bidrar dessutom till immunsystemets normala funktion hos barn. Minisun Mjukissköldpadda innehåller 10 mikrog vitamin D3 som sugs upp väl. Preparatet smakar apelsin och har formen av en sköldpadda. Sköldpaddorna är sötade med tandvänligt maltitol och både färg- och aromämnena är naturliga. Innehåller gelatin (av nöt). Fri från gluten, laktos, mjölk, soja och socker.

Dosering För barn över 3 år: 1 st dagligen
Smak Apelsinsmak
Sammansättning Tuggbart
paketstorlek 120 st, 60 st
Aktiva ämnen

Dygnsdosen (1 st) innehåller: 10 mikrog D3-vitamin, 200 % av referensvärdet

Ingredients

Sötningsmedel (maltitol), vatten, gelatin (av nöt), antioxidationsmedel (askorbinsyra), surhetsreglerande medel (citronsyra), koncentrat av morot, naturlig arom (apelsin), D3-vitamin, ytbehandlingsmedel (karnaubavax). Innehåller sötningsmedel. Överdrivet bruk kan ha laxerande verkan.

Lämplighet för specialkost Gluten-, laktos-, mjölk- och sojafri.
Annan information

Rekommenderas för barn över 3 år.