Minisun D-vitamiini Oliiviöljykapseli 100 mikrog

Minisun D-vitamiini Oliiviöljykapseli 100 mikrog

Minisun D3-vitamiini Oliivioljy 100mikrog 100kaps

Nieltävä öljykapseli D-vitamiinin saannin turvaamiseen

Minisun D3-vitamiini on nyt myös korkealaatuisessa extra-neitsytoliiviöljyssä. D3-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä. Yksi oliiviöljykapseli sisältää 100 mikrogrammaa D3-vitamiinia ja sopii aikuisille sekä ikääntyville tehostettuun päivittäiseen käyttöön. Pienikokoinen Minisun Oliiviöljykapseli on helppo niellä.

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, hiivaton, väriaineeton ja säilöntäaineeton.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus Aikuisille ja yli 10-vuotiaille lapsille: 1 kapseli päivässä.
Maku Ei makua
Koostumus Öljykapseli
Pakkauskoot 100 kaps
Vaikuttavat aineet

Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää: D3-vitamiinia (kolekalsiferolia) 100 µg (4000 IU), 2000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ainesosat

Ekstra-neitsytoliiviöljy, liivate (naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Ei sisällä väri-, säilöntä- tai makeutusaineita.

Sopivuus erikoisruokavalioihin Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton.
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus itselle lääkäriltä tai apteekista. Erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys. Ei suositella alle 11-vuotiaille lapsille.

Minisun D-vitamin olivoljekapslar är ett enkelt sätt att trygga det dagliga intaget av vitamin D. En olivoljekapsel innehåller 100 mikrogram vitamin D3 som effektivt tas upp i kroppen i högkvalitativ extra virgin olivolja. Lämpar sig för unga, vuxna och äldre för ett effektiverat dagligt intag. Minisun olivoljekapslarna är små och lätta att svälja. Innehåller inga ingredienser ur glutenhaltigt spannmål. Kapslarna är fria från laktos, jäst och soja.

Dosering För vuxna och barn över 10 år: 1 sväljkapsel dagligen.
Smak Ingen smak
Sammansättning Sväljkapsel
paketstorlek 100 kaps
Aktiva ämnen

Dygnsdosen (1 kapsel) innehåller: D3-vitamin (kolekalciferol) 100 µg (4000 IU), 2000 % av referensvärdet för det dagliga intaget.

Ingredients

Extra jungfruolivolja, gelatin (av nöt), fuktighetsbevarande medel (glycerol), D3-vitamin (kolekalciferol). Innehåller ej färgämen, konserveringsmedel eller sötningsmedel.

Lämplighet för specialkost Gluten-, laktos-, mjölk och sojafri.
Annan information