Minisun D-vitamiini Junior Apina - Verman
Minisun Suomen aurinkoisin vitamiiniperhe logo

Minisun D-vitamiini Junior Apina

Minisun Junior D-vitamiini Banaani 100 tabl

Lapsille suunnattu Minisun D-vitamiini

Minisun Junior Apina sisältää aurinkoista D3-vitamiinia ja maistuu maukkaalta banaanilta. D-vitamiini on tarpeellinen lasten normaalille kasvulle ja luiden kehittymiselle ja se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Suositusten mukaisesti ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille.

Minisun Junior Apina on helppo tapa turvata lapsen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Minisun Junior Apina on maukkaan banaanin makuinen ja apinan muotoinen tabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä.

Valmisteessa ei ole lisättyjä väriaineita eikä sokeria. Se ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Minisun D-vitamiini Junior on lisäksi maidoton, laktoositon, liivatteeton ja hiivaton.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus 1 tabletti päivässä
Maku Banaani
Koostumus Purutabletti
Pakkauskoot 100 tabl
Vaikuttavat aineet

1 tabletti sisältää: D3-vitamiinia 10 mikrog (400 IU), 200 % saannin vertailuarvosta.

Ainesosat

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), luontainen aromi (banaani), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Sopivuus erikoisruokavalioihin Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton.
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus itselle lääkäriltä tai apteekista. Erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys.

Minisun Junior Apa är ett enkelt sätt att trygga barnens dagliga behov av vitamin D. Minisun Junior Apa smakar banan och har formen av en apa. Tabletterna är lätta att tugga sönder, suga på eller svälja. Välsmakande tuggtabletter med 10 mikrogram vitamin D3 som effektivt tas upp i kroppen. Vitamin D är viktigt för upprätthållandet av en normal benstomme och tänder hos barn. Dessutom bidrar vitamin D till immunsystemets normala funktion. Produkten innehåller inga tillsatta färgämnen eller socker. Innehåller inga ingredienser ur glutenhaltigt spannmål. Minisun D-vitamin Junior innehåller varken mjölk, laktos, gelatin eller jäst.

Dosering 1 tablett dagligen
Smak Banansmak
Sammansättning Tuggtablett
paketstorlek 100 tabl
Aktiva ämnen

1 tablett innehåller: D3-vitamin 10 mikrog (400 IU), 200 % av referensvärdet.

Ingredients

Sötningsmedel (sorbitol, xylitol), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av veg. fettsyror), naturlig arom (banan), D3-vitamin (kolekalciferol). Innehåller sötningsmedel. Överdrivet bruk kan ha laxerande verkan.

Lämplighet för specialkost Gluten-, laktos-, mjölk- och sojafri
Annan information