Minisun D3-vitamiini Kuningatar 50 mikrog - Verman

Minisun D3-vitamiini Kuningatar 50 mikrog

Minisun D3-vitamiini 50mikrog Kuningatar

Uusi Minisun D-vitamiinimaku – Lempeä kuningatar

Pieni hyvänmakuinen purutabletti, makuna vadelma-mustikka. Saatavilla kaksi vahvuutta: 20 ja 50 mikrog, pakkauskoko 200 tablettia.
Makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla. Luontaiset aromit. Annostus: 1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä. Tuotteet ovat gluteenittomia, laktoosittomia, maidottomia ja soijattomia.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus 1 purutabletti päivässä
Maku vadelma-mustikka
Koostumus purutabletti
Pakkauskoot 200 tabl
Vaikuttavat aineet

Vuorokausiannos (1 purutabletti) sisältää: D3-vitamiinia (kolekalsiferolia) 50 µg (2000 IU), 1000% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ainesosat

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), happo (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), luontaiset aromit (mustikka, vadelma), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Sopivuus erikoisruokavalioihin Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.
Muu tieto

Dosering 1 tuggtablett dagligen.
Smak Hallon- och blåbär
Sammansättning Tuggtablett
paketstorlek 200 tabl
Aktiva ämnen

Dygnsdosen (1 tuggtablett) innehåller: D3-vitamin (kolekalciferol) 50 µg (800 IU), 1000 % av referensvärdet för det dagliga intaget.

Ingredients

Sötningsmedel (sorbitol, xylitol), syra (citronsyra), klumpförebygande medel (magnesiumsalter av fettsyror), naturliga aromer (blåbär, hallon), D3-vitamin (kolekalciferol). Innehåller sötningsmedel. Överdrivet bruk kan ha laxerande verkan.

Lämplighet för specialkost Gluten-, laktos-, mjölk-, soja- och gelatinfri.
Annan information