Acidal närästyslääke logo

Acidlal auttaa närästykseen
Acidal logo

Auttaa tehokkaasti närästykseen ja refluksioireisiin. Yksi kapseli päivässä riittää.

Acidal auttaa

Acidalin vaikuttava aine on protonipumpun estäjiin eli PPI (proton pump inhibitor)- lääkkeisiin kuuluva esomepratsoli. Acidal vähentää mahahapon muodostumista ja sitä kautta helpottaa liikahappoisuuteen liittyviä oireita, kuten närästystä ja refluksivaivoja. Acidalin vaikutus kestää 24 tuntia, eli yksi kapseli päivässä riittää.

Ominaisuudet

  • Pitkävaikutteinen närästyslääke
  • Helppo käyttää, 1 kapseli päivässä
  • Tarvittaessa voi käyttää kahden viikon kuurina. Jos oireesi eivät ole hävinneet tai lievittyneet tai jos ne ovat vain pahentuneet korkeintaan 2 viikkoa kestäneen yhtäjaksoisen hoidon jälkeen, ota yhteyttä lääkäriin.
Acidal Närästyslääke pakkaus
Acidal 20 mg enterokapseli. Vaikuttava aine: esomepratsoli. Refluksioireiden lyhytaikaiseen hoitoon. Annostus: Aikuiset: 1 kapseli vuorokaudessa. Käänny lääkärin puoleen, jos oireet eivät helpota 2 viikon käytön jälkeen. Varmista lääkkeen sopivuus itsellesi lääkäriltä tai apteekista erityisesti, jos käytät muita lääkkeitä tai olet raskaana. Ei imetyksen aikana. Pakkauskoko: 14 kapselia. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen ennen käyttöä. Markkinoija: Oy Verman Ab
Acidal närästyslääke tausta

Laita elämäntapaohjeilla vointisi tasapainoon. Katso vinkit hyvinvointiin!