Helein Strong Collagen - Verman
Helein kauneudenhoitotuotteet

Helein Strong Collagen

Helein Strong Collagen nuorekas iho

Helein on tehokas ja monipuolinen kauneusravintolisäsarja, jossa on tutkitusti tehokkaat ainesosat. Se on suunniteltu suomalaisten naisten tarpeisiin helpottamaan kauneudenhoitoa myös sisältäpäin. Kollageenintuotanto heikkenee luonnostaan iän myötä. Helein Strong Collagen sisältää kliinisesti tutkittua Verisol® kollageenia. Kollageeni on hyvin imeytyvässä peptidimuodossa. Lisäksi tuote sisältää C-vitamiinia. C-vitamiini edistää kehon normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää iholle, nivelrustolle ja luustolle. Tutkittua kollageenia sisältävä Helein Strong Collagen on vahva kauneusravintolisä, joka auttaa ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa. Se sisältää kollageenia hyvin imeytyvässä muodossa sekä C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin muodostumista ja edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon ja maidoton.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus 3 tablettia päivässä
Maku -
Koostumus Nieltävä tabletti
Pakkauskoot 90 tabl.
Vaikuttavat aineet

3 tablettia sisältää: C-vitamiinia 250 mg (313 %*), Kollageenia 2500 mg. *vertailuarvosta

Ainesosat

Kollageeni (naudasta), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), täyteaine (trikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), kiillotusaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli, natriumkarboksimetyyliselluloosa)

Sopivuus erikoisruokavalioihin Laktoositon, maidoton
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus itselle lääkäriltä tai apteekista. Erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys.

Dosering 3 tabletter dagligen
Smak -
Sammansättning Sväljbar tablett
paketstorlek 90 tabl.
Aktiva ämnen

3 tabletter innehåller: C-vitamin 250 mg (313 %*), Kollagen 2500 mg. *av referensvärdet

Ingredients

Kollagen (av nöt), vitamin C (L-askorbinsyra), fyllnadsmedel (trikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa), ytbehandlingsmedels (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa, glyserol, natriumkarboximetylcellulosa)

Lämplighet för specialkost laktos- och mjölkfri
Annan information

Om du använder någon regelbunden medicinering ska du vända dig till apotekspersonal eller läkare för att försäkra dig om att preparatet lämpar sig för dig.