Helein Strong Biotin+ - Verman
Helein kauneudenhoitotuotteet

Helein Strong Biotin+

Helein Strong Biotin hiuksille kynsille

Helein on tehokas ja monipuolinen kauneusravintolisäsarja, jossa on tutkitusti tehokkaat ainesosat. Se on suunniteltu suomalaisten naisten tarpeisiin helpottamaan kauneudenhoitoa myös sisältäpäin. Helein Strong Biotin+ sisältää biotiinia, C-vitamiinia, sinkkiä ja kysteiiniä.  Biotiini on välttämätön vesiliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä aineenvaihdunnallinen merkitys sekä hiuksia ja limakalvoja ylläpitävä vaikutus. Lisäksi sinkki edistää kynsien ja ihon normaalia hyvinvointia. Helein Strong Biotin+ sisältää biotiinin lisäksi kysteiini-aminohappoa, joka täydentää tuotekoostumusta. Helein Strong Biotin+ -valmisteessa aminohappo on elimistölle valmiiksi käytettävässä muodossa. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton ja liivatteeton.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus 1 tabletti päivässä.
Maku -
Koostumus Nieltävä tabletti
Pakkauskoot 60 tabl.
Vaikuttavat aineet

Yksi tabl. sisältää: C-vitamiini 80 mg (100 %*), Biotiini 5 mg (10 000 %*), Sinkki 15 mg (150 %*), Kysteiini 60 mg. *vertailuarvosta

Ainesosat

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), L-kysteiini, sinkki (sinkkisitraatti), kiillotusaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, glyseroli, natrium karboksymetyyliselluloosa), biotiini (D-biotiini)

Sopivuus erikoisruokavalioihin Laktoositon, maidoton, liivatteeton
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus itselle lääkäriltä tai apteekista. Erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys.

Dosering 1 tablett dagligen.
Smak -
Sammansättning Sväljbar tablett
paketstorlek 60 tabl.
Aktiva ämnen

1 tabl. innehåller: C-vitamin 80 mg (100 %*), Biotin 5 mg (10 000 %*), Zink 15 mg (150 %*), Kystein 60 mg. *av referensvärdet

Ingredients

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat), vitamin C (L-askorbinsyra), L-cystein, zink (zinkcitrat), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, glyserol, natriumkarboximetylcellulosa), biotin (D-biotin)

Lämplighet för specialkost laktos-, mjölk- och gelatinfri
Annan information

Om du använder någon regelbunden medicinering ska du vända dig till apotekspersonal eller läkare för att försäkra dig om att preparatet lämpar sig för dig.