Apteekkimyyntitiimimme

Heidät tapaat apteekissanne! Tutustu asiantuntevaan ja kokeneeseen myyntitiimiimme.

Ei mitään tavallisia edustajia – Apteekkimyyntitiimimme

”Et sinä ole mikään tavallinen edustaja!”

Tämän lauseen farmaseutti on lausunut apteekkimyyntitiimimme edustajalle. Mikä tekee Vermanin edustajista epätavallisia? Millainen tyyppi apteekkinne tapaamiseen saapuu, jos ei tavallinen edustaja?

Yhdessä kollegoiden kanssa

Verman on saanut alkunsa pienestä perheyrityksestä, ja tätä perintöä edustajamme kantavat mukanaan työskentelytavassaan. Jokainen hoitaa aluettaan kuin omaa yritystään tehden itsenäisiä ratkaisuja juuri oman alueensa apteekkien hyväksi.

Vastapainona tiimistä löytyy perhemäinen tuki ja edustajat ovat paljon yhteydessä toisiinsa puhelimitse automatkoja taittaessaan, jolloin jaetaan työn ja arjen kuulumiset. Perheyrityksen matalan hierarkian ansiosta kommunikointi on sujuvaa myös esihenkilöiden ja muiden osastojen kanssa. Näin työskentely on ketterää ja joustavaa, ja voimme yrityksenä reagoida apteekkienne tarpeisiin.

Yhdessä apteekkien kanssa

Vermanilaiset viihtyvät yrityksessä pitkään ja monella edustajallamme on takanaan jo yli 20 vuotta talossa. Näin ollen meillä on ollut onni rakentaa pitkiä asiakassuhteita kanssanne, tunnistamme toistemme metkut ja alueen parhaat toimintatavat.

Työskentelemme yhdessä teidän apteekkilaisten kanssa. Apteekkinne ei saa Vermanin edustajalta ainoastaan laadukkaita, myyviä brändituotteita, vaan myös sparrauskaverin ulosmyynnin kehittämiseen ja tsemppaajan apteekkinne arkeen.

Edustajamme ovat kiitollisia luottamuksesta, jonka osoitatte lähestymällä meitä matalalla kynnyksellä esimerkiksi omien kehitys- ja kampanjaideoiden kanssa. Yhdessä ideoiden pääsemme juuri teidän apteekkianne parhaiten palvelevaan tulokseen ja kehitymme itsekin työssämme. Jatketaan hedelmällistä kommunikaatiota tulevaisuudessakin!

”Joko mennään?” – Yhteistyötä ja ystävyyttä

Avainasiakaspäällikkö Virpillä ja aluepäällikkö Leenalla on yhteinen aamurutiini. Heidän jokainen työpäivänsä alkaa yhteisellä puhelulla: ”Nyt rattiin! Joko mennään?” Vaikka eri puolilla Suomea asuvat kollegat näkevät harvoin, on arjen kommunikointi ja yhteistyö tiivistä.

Itsenäisen työn vastapainona langan päästä löytyy samaa työtä tekeviä kollegoita, joiden kanssa jaetaan onnistuneet yhteistyöt, uudet ideat ja vaikuttavat kampanjatoteutukset, tsempataan haasteissa sekä jaetaan henkilökohtaiset kuulumiset. Yhteistyölle ja ystävyydelle rakentunut tiimi tuo merkityksellisyyttä ja voimavaroja työhön. Leena onkin viihtynyt Vermanilla yli 10 vuotta ja Virpi kunnioitettavat yli 20 vuotta.

Verman apteekkimyynti

Hyvä apteekkilainen, mikä ikinä mieltäsi askarruttaa, alueesi edustaja on sinua varten! Jos et ole varma, keneen ottaa yhteyttä, asiakaspalvelumme auttaa: info@verman.fi