(Senior) Product Development Specialist

Haemme tuotekehitysasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle

Verman Group on kotimainen, Vertasen perheen 100 % omistama kasvava ja kansainvälistyvä ravintolisä- ja lääkeyritys. Tarjoamme suomalaisen perheyrityksen ylpeydellä kehitettyjä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita, jotka kulkevat terveellisten elämäntapojen rinnalla läpi elämän. Vermanin tytäryhtiö Leader Foods Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen elintarvikealan yritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme laadukkaita välipala- ja proteiinituotteita, ravintolisiä, urheiluravinteita ja ateriaratkaisuja.

(Senior) Product Development Specialist

Haemme joukkoomme innokasta ja aloitteellista tuotekehitysasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen kehittämään innovatiivisia proteiini- ja välipalapatukoita Vantaalle.

Tehtäväsi

sisältää käytännön tuotekehitystyötä tuoteryhmissämme, joihin kuuluvat proteiini- ja välipalapatukat, urheilujauheet, ateriajauheet sekä juomat. Työsi sisältää itsenäistä reseptien laadintaa, tuotenäytteiden valmistusta, näytteistä tehtävien analyysien suorittamista, työn dokumentointia, raaka-aineiden hankintaa, koeajoja tuotannossa, tuotetietojen laadintaa, aistinvaraista tutkimusta sekä kykyä tunnistaa ja ratkaista tuotekehitykseen liittyviä ongelmia. Osallistut uusien tuoteideoiden synnyttämiseen, uusien raaka-aineiden etsimiseen ja seuraat aktiivisesti tuotevastuualueellasi tapahtuvaa kehitystä. Tuot asiantuntemuksesi tuotannon ongelmanratkaisuun omien vastuutuotteidesi osalta. Teet aktiivisesti yhteistyötä tuotekehitystiimin lisäksi markkinoinnin, myynnin, tuotannon, laadunvarmistuksen sekä hankinnan kanssa.

Odotamme sinulta

vähintään elintarvikealan keskiasteen tutkintoa ja usean vuoden työkokemusta elintarvikealan tuotekehitystehtävistä. Elintarvikelainsäädännön hyvä tuntemus ja aiempi kokemus tuotantokoeajoista ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Työskentelyotteeltasi olet omatoiminen, luova, aikaansaava ja tarkka. Viihdyt nopeasti muuttuvassa ympäristössä, toimit järjestelmällisesti silloinkin, kun aikataulut ovat tiukat ja haluat kehittyä jatkuvasti. Tehtävässäsi tulet tarvitsemaan suomen, ruotsin ja englannin kieltä. Rooliisi kuuluvat myös säännölliset käynnit tuotantolaitoksellamme Toholammilla. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Tarjoamme

sinulle mielenkiintoisen ja innostavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden päästä kehittämään tulevaisuuden tuotteita ravintolisien edelläkävijän mukana. Tulet osaksi ammattitaitoista, rentoa ja mukavaa työyhteisöämme sekä kansainvälistä liiketoimintaamme. Meille on tärkeää, että voit kehittää ammatillista osaamistasi ja kehittyä roolissasi. Yrityksemme tarjoaa sinulle myös omaa hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut. Ota haaste vastaan ja tule mukaan rakentamaan kasvutarinaamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö, tiiminvetäjä Laura Flander, puh. 040-703 6604 pe 6.9. klo 9-10 ja pe 13.9. klo 9.30-10.30, laura.flander@verman.fi. Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, hae tehtävää liittäen mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi hakulinkin kautta viimeistään 15.9.2024.

Tietoa meistä

Tutustu tuotteisiin