Laatuasiantuntija

Tuotannon laatukulttuurin kehittämisprojektiin vuoden kestävään määräaikaiseen projektityöhön.

Päätehtävänäsi on kehittää laatukulttuuria eteenpäin ravintolisien ja elintarvikkeiden tuotantotoiminnassa. Roolissasi selvität ja haet ratkaisuja laatupoikkeamiin tuotannon henkilöstön kanssa, opetat tuotannon henkilöstölle juurisyyanalyysin periaatteita ja jalkautat niitä tuotannon toimintaan, kehität elintarvikehygieniaosaamista, -ajattelua ja -toimintatapoja tuotannossa, kuvaat prosesseja ja koulutat niitä tuotantotyöntekijöille laadun näkökulmasta. Osallistut myös omavalvontasuunnitelman kehittämiseen ja operatiivisten prosessien optimointiin. Tämän lisäksi olet HACCP-tiimin jäsen. 

Odotamme sinulta asiantuntijuutta laadunvalvonnan tehtävistä ja aiempaa kokemusta tuotannon laadunvalvonnasta lääke- tai elintarvikealalta, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta, hyviä, myönteisiä ja vakuuttavia vuorovaikutustaitoja myös tuotantotyöntekijöiden kanssa ja päätöksentekokykyä. Työskentelet sujuvasti MS Officen työkaluilla, ERP-kokemus on etu. Toivomme että sinulla on farmasian tai elintarvikealan tutkinto tai AMK-tason muu soveltuva tutkinto, tai vaatimuksia vastaava työkokemus. 

Tarjoamme sinulle kiinnostavia tehtäviä kasvavan, perheyrityksen osaavassa laatutiimissä, mahdollisuuden luoda uutta terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti, yhdessä oppivan työyhteisön tuen ja hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut.  

Tehtävän hoitaminen edellyttää sekä suomen että englannin kielen sujuvaa taitoa monikulttuurisen työyhteisön kanssa toimimiseksi. Muu kielitaito on eduksi. Työskentelet suuren osan ajasta Keravan tehtaallamme (noin 4 pv viikossa) ja osittain pääkonttorillamme Vantaalla. Raportoit pääkonttoritoimintojen Head of QA & RA:lle. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of QA & RA Magali Laasonen, puh. 044 2726901, 10.5.24 klo 9-10 ja klo 13-15 tai 16.5.24 klo 14-15.

Hae tehtävää liittäen mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi viimeistään 19.5.2024.

Tietoa meistä >

Vermanilaiset >