Tuotannon esihenkilö / Työnjohtaja   

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Leader Foodsin tuotantolaitokselle Keravalle   

Verman Group on kotimainen, Vertasen perheen 100 % omistama kasvava ja kansainvälistyvä ravintolisä- ja lääkeyritys. Tarjoamme suomalaisen perheyrityksen ylpeydellä kehitettyjä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita, jotka kulkevat terveellisten elämäntapojen rinnalla läpi elämän. Vermanin tytäryhtiö Leader Foods Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen elintarvikealan yritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme laadukkaita välipala- ja proteiinituotteita, ravintolisiä, urheiluravinteita ja ateriaratkaisuja.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Leader Foodsin tuotantolaitokselle Keravalle   

TUOTANNON ESIHENKILÖÄ / TYÖNJOHTAJAA   

Päätehtäväsi on tuotannon henkilöstön työnjohdon tehtävät Keravan tuotantolaitoksellamme. Raportoit tehtävässäsi tehdaspäällikölle. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä muiden tuotannon esihenkilöiden ja Verman-konsernin sisäisten sidosryhmien, kuten laadun kanssa.    

Odotamme sinulta vähintään n. 5 vuoden kokemusta valmistavan teollisuuden tuotantohenkilöstön ja tuotantotyön operatiivisesta päivittäisestä johtamisesta ja jatkuvasta parantamisesta. Sinulla on hyvät päivittäisen työnjohtamisen taidot ja kokemusta työturvallisuudesta ja sen kehittämisestä. Pystyt johtamaan tiimiäsi sekä suomeksi että englanniksi.   Koulutustaustasi on tehtävään soveltuva tai sinulla on vastaavat kokemuksen kautta hankitut tiedot ja taidot. Osaat johtaa ja innostaa tiimiä, olet yhteistyötaitoinen ja kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintaa eteenpäin. Tehtävässä tarvitaan myös kokemusta tuotantolaitteiden ja -linjojen toiminnasta ja tuotantojärjestelmien tuntemusta. Eduksi katsotaan kokemus elintarvike- tai lääketeollisuudesta.   

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan osana kasvavaa perheyritystä, hyvinvointiasi tukevat henkilöstöedut ja yhdessä oppivan ja kehittyvän työyhteisön tuen.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Operations Director Vesa Virtanen, p. 040 769 7769, pe 6.9 klo 11-13 ja ti 10.9 klo 14:30-16:30.   

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävää liittäen mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi hakupainikkeen kautta viimeistään 12.9.2024.  

Tietoa meistä

Tutustu tuotteisiin