Tiedotteet

30.05.2016
Vermanilla nyt entsyymituoteperhe
 

30.5.2016

Vermanilla nyt entsyymituoteperhe             

Tutut entsyymit Lactrase ja Nogasin ovat saaneet rinnalleen kaksi uutta tuotetta. Uudet Gluten GO ja Multienzyme GO täydentävät entsyymituotteet monipuoliseksi tuoteperheeksi.


Gluten GO on tehokas ruoansulatusentsyymivalmiste käyttöön gluteenipitoisten viljojen kanssa. Gluten GO sisältää kolmea erilaista entsyymiä, jotka pilkkovat tehokkaasti ruoan gluteenia ja hajottavat myös maidon kaseiinia. Kaksi entsyymeistä pilkkoo proteiinia sen keskeltä ja kaksi proteiinin päistä. Näin gluteenin pilkkoutuminen on tehokasta. Gluten GO sopii erityisesti gluteeniherkille. Tuote ei sovellu keliaakikoille eikä korvaa keliaakikon gluteenitonta ruokavaliota.

Multienzyme GO sisältää 14 erilaista ruoansulatusentsyymiä, jotka pilkkovat niin hiilihydraatteja, rasvaa kuin proteiiniakin. Se sisältää myös voikukanjuurta, joka edistää ruoansulatusta aktivoimalla sapen ja haimaentsyymien eritystä. Samalla kun tuotteen sisältämät entsyymit tehostavat ruoan sulamista, voikukanjuuri edistää elimistön omaa ruoansulatustoimintaa. Näin vaikutus on tehokas ja monipuolinen. Multienzyme GO sopii raskaiden aterioiden kanssa käytettäväksi ja erityisesti niille, joilla ruoansulatus on heikentynyt tai jos ruoansulatusongelman syy ei ole selvillä.

Entsyymituotteet apteekista

Vermanin enstyymituoteperheessä on neljä entsyymituotetta, Lactrase, Nogasin, Gluten GO ja Multienzyme GO. Lactrasea ja Nogasinia on saatavilla 10, 25, 30, 50 ja 100 kapselin / tabletin pakkauksissa. Gluten GO ja Multienzyme GO ovat molemmat kätevissä 25 kapselin taskupakkauksissa. Tuotteet ovat saatavilla apteekeista kautta maan.

 


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia