Tiedotteet

22.02.2016
Uusi Bethover Neuro hermoston toiminnan tueksi
 

Tiedote
Helmikuu 2016

 

Uusi Bethover Neuro hermoston toiminnan tueksi

Suosittu apteekissa myytävä Bethover B12 -tuote saa jatkoa, kun sen rinnalle tuodaan Bethover Neuro. B1-, B6- ja B12-vitamiinia sisältävä uutuustuote ylläpitää hermoston normaalia toimintaa ja sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön.

Bethover Neuro -valmisteeseen on valittu sellainen B-vitamiinien yhdistelmä, joka tukee hermoston hyvinvointia. Näiden niin sanottujen neurovitamiinien yleisin käyttökohde on hermoperäinen selkäkipu. Tutkimuksissa on selvinnyt B6- ja B12-vitamiinien pysäyttävän hermovaurion etenemisen ja helpottavan hermovaurioista aiheutuvia oireita¹.

Bethover Neuro sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto, EFSA, on määritellyt tietyille ravintoaineille turvallisen saannin enimmäismäärät (Tolerable Upper Intake Levels eli UL-arvot), jotka siis kertovat, kuinka paljon kyseistä ravintoainetta on vuorokaudessa turvallista nauttia. Enimmäismäärät koskevat pidempää altistusta sekä sisältävät ravintoaineiden saannin kaikista lähteistä. B6-vitamiinille (pyridoksiinille) on määritelty turvalliseksi päiväsaannin ylärajaksi 25 mg. B6-vitamiinia saa mm. lihasta, lohesta, munankeltuaisesta ja vihreistä vihanneksista2. Bethover Neuro -valmisteeseen on lisätty B6-vitamiinia EFSAn määrittelemän ylärajan mukaisesti 25 milligrammaa. Näin ollen valmiste on turvallinen pitkäaikaisessakin käytössä.

B6-vitamiinin lisäksi Bethover Neuro sisältää 150 milligrammaa B1-vitamiinia ja 300 mikrogrammaa B12-vitamiinia. B1-vitamiinia tarvitaan hiilihydraattien ja rasvahappojen aineenvaihdunnassa ja se vaikuttaa myös hermoston toimintaan. Sen parhaita lähteitä ovat sianliha, täysjyvävilja ja pavut.2 B12-vitamiinilla on useita tärkeitä tehtäviä elimistössämme. Se vaikuttaa mm. hermoston uusiutumiseen ja hermosolujen toimintaan3. Vitamiinin parhaita lähteitä ovat eläinkunnan tuotteet, kuten liha, elimet, kala, kananmuna ja maito.

Bethover Neuro apteekista

Bethover-tuotesarjan molemmat valmisteet, Bethover B12-vitamiini sekä uusi Bethover Neuro löytyvät apteekeista kautta maan. Uutuustuote on mahdollista ostaa sekä 20 että 100 kapselin pakkauksissa (hinnat noin 4,80 € ja 16,50 €), ja vuosi sitten menestyksellä lanseerattu Bethover B12-vitamiini 50, 100 ja 150 tabletin pakkauksissa (hinnat noin 13, 23 ja 29 euroa).

Lisätiedot:

Hannele Suutarinen
Tuoteryhmäpäällikkö
Oy Verman Ab
hannele.suutarinen@verman.fi

Median käyttöön soveltuvat tuotekuvat Bethoverista löytyvät kuvapankistamme.

 

 


 

1 Urban P, Wellach I, Faiss S, Layer P, Rosenkranz T, Knop K, Weis J: Subacute axonal neuropathy in Parkinson’s disease with cobalamin and vitamin B6 deficiency under duodopa therapy. Mov Disord 25: 1748–52, 2010.
2 Terveyttä ruoasta! Suomalaiset ravitsemussuositukset 2014. 2. korjattu painos Valtion ravitsemusneuvottelukunta 2014.
3 Aro A, Mutanen M, Uusitupa M (toim.): Ravitsemustiede. Duodecim 2012.

[Tiedote]


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia