Tiedotteet

07.11.2014
Lactrase GO ja Nogasin GO: kätevät uutuudet helpottamaan vatsavaivoja
 

Tiedote
Lokakuu 2014

Verman tuo apteekkeihin hyvänmakuiset purutabletit suosituista, vatsavaivoja ehkäisevistä tuotteista. Lactrase ja Nogasin ovat nyt saatavilla kätevissä taskupakkauksissa, jotka kulkevat helposti mukana.

Lactrase GO – odotettu uutuus laktoosi-intolerantikoille

Laktoosi-intoleranssi on noin viidenneksellä suomalaisista. Tällöin elimistö ei pysty pilkkomaan laktoosia, ja laktoosipitoinen ruoka aiheuttaa vatsan turvotusta, ilmavaivoja ja kipuja.

Lactrase GO -valmisteen laktaasientsyymi pilkkoo maitotuotteiden sisältämää laktoosia ohutsuolessa. Miedon hedelmäisen makuinen purutabletti otetaan ennen ateriaa. Tabletti on helppo nauttia ilman vettä, ja sen voi pureskella, imeskellä tai niellä. Hammasystävällinen Lactrase GO on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Helppokäyttöinen taskupakkaus kulkee näppärästi mukana vaikka matkalla ja ravintolassa.

Lactrase GO on saatavilla apteekeista 50 purutabletin pakkauksessa, jonka hinta on noin 18,40 euroa. Annostus on 1–2 tablettia ennen laktoosipitoisen ruuan nauttimista. Suomessa valmistettu Lactrase GO on maidoton, hiivaton, soijaton, sokeriton eikä se sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Tuote sopii koko perheelle kolmevuotiaista alkaen.

Nogasin GO ehkäisee ruuansulatusvaivoja tien päällä

Monet bakteerit hajottavat ruuasta saamiamme pitkäketjuisia hiilihydraatteja ravinnokseen, jolloin syntyy kaasuja. Nämä kaasut voivat aiheuttaa kiusallisia vatsavaivoja. Vaikeasti hajoavia pitkäketjuisia hiilihydraatteja on esimerkiksi pavuissa, herneissä, kaalissa ja viljassa.

Nogasin GOn sisältämä alfagalaktosidaasientsyymi pilkkoo vaikeasti hajoavia hiilihydraatteja ja ennaltaehkäisee vatsan turvotusta ja ilmavaivoja. Nogasin GO vaikuttaa paikallisesti ohutsuolessa, eikä se imeydy elimistöön. Hyvänmakuinen purutabletti nautitaan ennen ateriaa vaikka ilman vettä. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä.

Nogasin GO on saatavilla apteekeista kätevässä 50 purutabletin taskupakkauksessa, jonka hinta on noin 17,90 euroa. Annostus on 1–2 purutablettia ennen hiilihydraattipitoista ateriaa. Tuote sopii satunnaiseen ja jatkuvaan käyttöön. Nogasin GO on maidoton, hiivaton, soijaton, sokeriton eikä se sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Tuote on valmistettu Suomessa.

Lisätiedot:                                                    

Hannele Suutarinen
Tuoteryhmäpäällikkö, Oy Verman Ab
puh. 050 5756126
hannele.suutarinen@verman.fi

Tuotekuvat ja -näytteet:

Hanna Salo
Markkinointikoordinaatori, Oy Verman Ab
hanna.salo@verman.fi            

[Tiedote]                                                                            


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia