Tiedotteet

31.10.2014
Melarest Travel Mint: nauti matkasta ilman aikaerorasitusta
 

Tiedote
Lokakuu 2014

Melarest Travel Mint: nauti matkasta ilman aikaerorasitusta

Nukahtamisongelmat ja aikaerorasitus ovat yleisiä matkustamisen sivutuotteita. Uusi, kätevästi matkalla mukana kulkeva Melarest Travel Mint auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Etenkin usean aikavyöhykkeen yli matkustaessa voi olla vaikea päästä matkakohteen vuorokausirytmiin. Myös myöhäiset illat ja nukkuminen vieraassa ympäristössä voivat aiheuttaa nukahtamisvaikeuksia. Melatoniinista on apua nukahtamisajan lyhentämiseen ja aikaerorasituksen oireisiin.1

Uusi Melarest Travel Mint on kätevä matkakumppani nukahtamisvaikeuksien ja aikaerorasituksen torjumiseen matkan aikana ja sen jälkeen. Pakkaus kulkee näppärästi mukana taskussa tai käsimatkatavaroissa, ja tabletin voi nauttia vaikka ilman vettä. Yksi tabletti sisältää 1 mg nopeasti imeytyvää melatoniinia.

Nukahtamisaikaa lyhentämään annostus on yksi tabletti ennen nukkumaanmenoa. Aikaeron vaikutuksia lieventämään otetaan ½–1 tablettia hieman ennen nukkumaanmenoa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Hammasystävällinen, suussa hajoava tabletti on makeutettu mannitolilla ja ksylitolilla. Miedosti mintun makuisen tabletin voi imeskellä tai niellä.

Melarest Travel Mint on saatavilla apteekeista 50 tabletin taskupakkauksessa, jonka hinta on noin 13 euroa. Suomessa valmistettu Melarest Travel Mint on laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja sokeriton, eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia.


Lisätiedot:
Kati Murto
Markkinointipäällikkö, Oy Verman  Ab
Puh. 040 771 8668
kati.murto@verman.fi

Kuvapyynnöt:
Piia Taimela
Markkinointikoordinaattori, Oy Verman Ab
piia.taimela@verman.fi1. EFSA: EU Register on nutrition and health claims 2012

[Tiedote]

 


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia