Tiedotteet

09.10.2014
Minisun Kalsium + D3 yhteistyössä Luustoliiton kanssa
 

Tiedote
Lokakuu 2014

Minisun Kalsium + D3 yhteistyössä Luustoliiton kanssa

Minisun tuo apteekkiin luuston hyvinvointia ylläpitävän Minisun Kalsium + D3:n yhteistyössä Luustoliiton kanssa. Sitruksen makuinen pureskelutabletti on kätevä tapa varmistaa riittävä kalsiumin ja D-vitamiinin saanti.

Kalsiumia ja D-vitamiinia tarvitaan muun muassa terveen luuston ylläpitoon1. D-vitamiinilisän käyttöä suositellaan lokakuusta maaliskuuhun niille, jotka eivät käytä päivittäin D-vitaminoituja maitovalmisteita, rasvalevitteitä tai kalaa2.

Minisun Kalsium + D3 on nyt saatavilla Luustoliiton yhteistyöpakkauksena. Miedosti sitrukselta maistuva purutabletti sisältää 500 mg kalsiumia ja 20 µg D3-vitamiinia.

”Yhteistyöllä haluamme muistuttaa suomalaisia luuston hyvinvoinnista, joka koskettaa kaikenikäisiä, ei vain kasvuikäisiä ja ikääntyneitä. Luuston terveyttä edistävät kalsium, D-vitamiini, proteiini ja liikunta”, kertoo Luustoliiton toiminnanjohtaja Ansa Holm.

100 tablettia sisältävä Minisun Kalsium + D3 -yhteistyöpakkaus on saatavilla apteekeista. Pakkauksen hinta on noin 17 euroa.

Suomen Luustoliitto on kansanterveys-, potilas- ja liikuntajärjestö, joka yhdessä jäsenyhdistystensä kanssa edistää kansalaisten luustoterveyttä ja yleistä hyvinvointia. Järjestön tavoitteena on lisätä luustotietoutta sekä vähentää osteoporoosin ja murtumien ilmaantuvuutta sekä kaatuilua.

Minisun Vitamiinikone -testin avulla voi selvittää, mikä Minisun-vitamiini sopii itselle parhaiten. Testi löytyy osoitteesta www.vitamiinikone.fi.

 

Lisätiedot:                                                                                                                                                      
Kati Murto       
Markkinointipäällikkö, Oy Verman Ab       
Puh. 040 771 8668         
kati.murto@verman.fi

Kuvapyynnöt:                                                                                                                                               Piia Taimela
Markkinointikoordinaattori, Oy Verman Ab
piia.taimela@verman.fi

 


1 EFSA: EU Register on nutrition and health claims 2012

2 Valtion ravitsemusneuvottelukunta 2014

[Tiedote]

 


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia