Minisun D-vitamiini Vinski ja näkymättömyyspulveri - Verman

Minisun D-vitamiini Vinski ja näkymättömyyspulveri

Minisun Vinski D-vitamiini

Pehmeä ja pureskeltava D-vitamiini lapsille 

Minisun Vinski ja näkymättömyyspulveri D-vitamiini on saanut inspiraationsa Juha Wuolijoen samannimisestä elokuvasta. Snapper Filmsin tuottama elokuva sijoittuu kuvitteelliseen Hömpstadin kaupunkiin. Vinski tutustuu salaperäiseen apteekkariin, joka myy Vinskille näkymättömyyspulveria, jonka avulla myös kävely seinien läpi on mahdollista. Vinskin harmiksi myös rosvot ovat kiinnostuneita näkymättömäksi tekevästä salaisuudesta.

Minisun Vinski ja näkymättömyyspulveri on hyvänmakuinen pehmeä ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. Mansikan makuinen ja näkymättömyyspulveripullonmuotoinen tuote on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla ja sen värit sekä aromit ovat luontaisia. Tuote on lapsille mieluinen ja se tuo uuden annostelumahdollisuuden perinteisille D-vitamiinivalmisteille. D-vitamiini on tarpeellinen lasten normaalille kasvulle ja luiden kehittymiselle. Lisäksi se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Hyytelöimisaineena on liivate (naudasta). Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Annostus Yli 3-vuotiaille lapsille: 1 kpl päivässä.
Maku Mansikka
Koostumus Pureskeltava
Pakkauskoot 60 kpl
Vaikuttavat aineet

Vuorokausiannos (1 kpl) sisältää D3-vitamiinia 10 µg 200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat

Makeutusaine (maltitoli), vesi, liivate (nauta), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), mustaporkkanatiiviste, luontainen aromi (mansikka), D3-vitamiini, pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

Sopivuus erikoisruokavalioihin Gluteeniton, laktoositon, maidoton.
Muu tieto

Varmista tuotteen sopivuus itselle lääkäriltä tai apteekista. Erityisesti jos sinulla on pitkäaikaissairaus tai käytössä jokin jatkuva lääkitys. Suositellaan yli 3-vuotiaille.

Minisun Multivitaminer är ett enkelt sätt att trygga det dagliga behovet av vitaminer och spårämnen året om. Minisun Vinski Multivitamin Junior är ett mjukt, tuggbart multivitaminpreparat särskilt för barn med jordgubsmak. De mjuka flaskarna innehåller 13 vitaminer och spårämnen. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion hos barn. Minisun Multivitamin Vinski Junior innehåller inte vitamin A. Endast naturliga färg-, arom- och sötningsmedel. Produkten är fri från laktos, gluten, socker, soja, jäst och mjölk.

Dosering För barn över 3 år: 1 st dagligen.
Smak Jorgubbssmak
Sammansättning Tuggbar
paketstorlek 60 st
Aktiva ämnen

Dygnsdosen (1 st) innehåller D3-vitamin 10 µg 200 % av referensvärdet för det dagliga intaget

Ingredients

Sötningsmedel (maltitol), vatten, gelatin (av nöt), antioxidationsmedel (askorbinsyra), surhetsreglerande medel (citronsyra), koncentrat av svart morot, naturlig arom (jordgubbe), D3-vitamin, ytbehandlingsmedel (karnaubavax).

Lämplighet för specialkost Gluten-, laktos-, mjölk- och sojafri.
Annan information

Rekommenderas för barn över 3 år.