Tuotekehitysasiantuntija

Äitiyslomasijaiseksi ajalle 17.4.23-16.4.24 kehittämään innovatiivisia proteiini- ja välipalapatukoita.

Haemme joukkoomme innokasta ja aloitteellista

TUOTEKEHITYSASIANTUNTIJAA

äitiyslomasijaiseksi ajalle 17.4.23-16.4.24 kehittämään innovatiivisia proteiini- ja välipalapatukoita.

Tehtäväsi

sisältää käytännön tuotekehitystyötä tuoteryhmissämme, joihin kuuluvat proteiini- ja välipalapatukat, urheilujauheet, ateriajauheet sekä juomat. Tuotekehitystyösi sisältää reseptien laadintaa, näytteiden valmistusta, näytteistä tehtävien analyysien suorittamista, työn dokumentointia, raaka-aineiden hankintaa, koeajoja tuotannossa, tuotetietojen laadintaa sekä kykyä ratkaista tuotekehitykseen liittyviä ongelmia. Teet aktiivisesti yhteistyötä tuotekehityksen lisäksi myynnin, tuotannon, laadunvarmistuksen sekä hankinnan kanssa.

Odotamme sinulta

vähintään elintarvikealan keskiasteen tutkintoa ja työkokemusta elintarvikealalta mielellään tuotekehitystehtävistä. Työskentelyotteeltasi olet omatoiminen, luova, aikaansaava ja tarkka. Viihdyt nopeasti muuttuvassa ympäristössä, toimit järjestelmällisesti silloinkin, kun aikataulut ovat tiukat ja haluat kehittyä jatkuvasti. Tehtävässäsi tulet tarvitsemaan suomen, ruotsin ja englannin kieltä.

Tarjoamme

sinulle mielenkiintoisen ja innostavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden päästä kehittämään tulevaisuuden tuotteita ravintolisien edelläkävijän mukana. Tulet osaksi dynaamista työyhteisöämme sekä kansainvälistyvää liiketoimintaamme. Ota haaste vastaan ja tule mukaan rakentamaan kasvutarinaamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö, tiiminvetäjä Laura Flander, puh. 040-703 6604. Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si 31.3.2023 mennessä alla olevasta painikkeesta.

Yrityksemme

Verman on suomalainen perheomisteinen konserni, joka on kasvanut vahvasti varsinkin Pohjoismaissa. Vermanin tuotteita myydään apteekissa, luontaistuotekaupoissa, päivittäistavarakaupassa ja verkkokaupassa.

Vermanin liikevaihto on yli 50 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä n. 150. Verman on ollut vuodesta toiseen liiketoiminnassaan menestyvä ja sen taloustilanne on vakaa. Verman on kasvuhakuinen organisaatio, joka toimii kahdeksassa maassa.

Leader Foods Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen elintarvikealan yritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme laadukkaita välipala- ja proteiinituotteita, ravintolisiä, urheiluravinteita ja ateriaratkaisuja.

Verman Oy on ostanut vuonna 2022 Leader Foods Oy:n ja investoinut uudistettavaan tehtaaseen. Ravintolisiä ja jauheita valmistava tehtaamme on avattu Keravalle kesällä. Tehtaassa valmistettavat ravintolisät ovat tabletteja sekä kova- ja pehmytpintaisia kapseleita tai jauheita. Patukkatehtaamme sijaitsee Toholammilla.

Leader Foods Oy