Sales Operations Specialist

Haemme Bioteekin myyntitiimiin Sales Operations Specialistia monipuoliseen ja kiinnostavaan, vuoden kestävään määräaikaiseen tehtävään.

Suomen Bioteekin toiminta tähtää jokapäiväisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen sekä kannattavaan kasvuun. Bioteekki on yksi luontaistuotealan johtavista toimijoista Suomessa. Keskitymme toiminnassamme innovointiin, tuotekehitykseen ja markkinointiin.

Bioteekki on osa Leader Foodsia, joka kuuluu Verman-konserniin. Verman on kotimainen, Vertasen perheen 100 % omistama kasvava ja pohjoismainen ravintolisä- ja lääkeyritys. Tarjoamme suomalaisen perheyrityksen ylpeydellä kehitettyjä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita, jotka kulkevat terveellisten elämäntapojen rinnalla läpi elämän.

Haemme Bioteekin myyntitiimiin

Sales Operations Specialistia

monipuoliseen ja kiinnostavaan, vuoden kestävään määräaikaiseen tehtävään. Roolissasi teet läheistä yhteistyötä mm. myyntitiimin, markkinoinnin, hankinnan ja Bioteekin tuote-esittelijöiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat mm. seuraavat osa-alueet:

  • Kampanjoiden ja tuotetietojen ylläpito sisäisesti ja ulkoisesti
  • Tuotekoulutusten ja -infojen kokonaisvaltainen hallinnointi
  • Bioteekin tuote-esittelijöiden yhteyshenkilönä toimiminen, sisältäen mm. markkinointimateriaalien laatimisen ja tuotekoulutusten järjestämisen 
  • Myymälämateriaalien kokonaishallinnointi yhdessä markkinoinnin kanssa: tilaukset ja kilpailutus
  • Asiakkaille suunnattujen materiaalien suunnittelu ja toteuttaminen InDesign -ohjelmalla (esim. kampanjakirjeet ja kutsut)
  • Oman tehtaan tuotteiden tuotevastuu
  • Bioteekin myyntikokousten järjestelyt

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, esim. kaupallista koulutusta, InDesign -työkalun ja MS Officen hallintaa ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Roolissa tarvitaan hyviä organisointitaitoja ja järjestelmällistä työotetta, taitoa koordinoida useita tehtäväkokonaisuuksia samanaikaisesti, esiintymisvalmiutta sekä motivoitunutta asennetta ja hyviä tiimityötaitoja. Toivomme sinulla olevan vähintään muutaman vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän huipputiimissä, mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut. Työskentelemme hybridimallin mukaisesti etänä ja toimistolla. Työpaikkasi sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa. Työ alkaa mahdollisuuksien mukaan elokuun puolivälissä.

Hae tehtävää liittäen mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi viimeistään 2.7.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 25.6. klo 10.00-11.30 ja maanantaina 1.7. klo 10.00-11.30 myyntipäällikkö Tomi Myyryläinen, puh. 0500-704726.

Tutustu meihin

Lue lisää tuotteistamme