Markkinointisuunnittelija

Markkinointi ja viestintä -organisaation monipuolisiin markkinointiviestinnän tehtäviin.

Haemme osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme innovatiivista ja energistä Markkinointisuunnittelijaa

Tehtävässäsi

vastaat markkinointiviestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä yhteistyössä markkinointijohtajan, markkinointipäällikön sekä tuoteryhmäpäälliköiden työparina. Tehtäviisi kuuluu markkinointimateriaalien visuaalinen suunnittelu ja toteutus brändiemme ilmeen mukaisesti sekä pakkaussuunnittelu. Teet lisäksi sisällöntuotantoa ja luovaa taittotyötä kaikissa markkinointiviestintäkanavissa sekä internetsivujen, kuvapankin ja graafisen ilmeen ylläpitoa ja kehittämistä. Pidät yhteyttä nimettyihin avainasiakkaisiin sekä mainostoimistoon, viestintätoimistoon ja painotaloihin.

Odotamme sinulta

tehtävään sopivaa koulutusta ja muutaman tai jo useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tuotat suomenkielistä sisältöä sujuvasti ja ammattimaisesti ja osaat hyvin myös englantia. Olet luova kirjoittaja ja tunnet digitaalista mediaa sekä sinulla on vahva osaaminen kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmista (PhotoShop, InDesign, Illustrator. Liikkuvan- ja 3D-kuvien teko sekä editointi katsotaan etuna). Olet oma-aloitteinen, energinen ja vastuuntuntoinen, sinulla on hyvä paineensietokyky ja kehität innokkaasti osaamistasi.

Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja nopeatempoisen toimenkuvan kasvavassa, kansainvälistyvässä suomalaisessa perheyrityksessä. Työpaikkasi sijaitsee Vantaalla. Työskentelemme hybridimallin mukaisesti sekä toimistolla että etänä. Työsuhteesi on vuoden määräaikainen opintovapaan sijaisuus ja toivomme, että voisit aloittaa viimeistään 1.8.2023. Sijaisuus kestää arviolta 30.6.2024 asti.

Kiinnostuitko?  

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Marketing Planner Piia Taimela, puh 040 827 5398 ti 30.5. kello 14-15 ja to 1.6. kello 10-12. Jätäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi 4.6.2023 mennessä.

Verman Group on suomalainen perheomisteinen konserni, joka on kasvanut vahvasti varsinkin Pohjoismaissa. Verman Groupin tuotteita myydään apteekissa, luontaistuotekaupoissa, päivittäistavarakaupassa ja verkkokaupassa. Verman Groupin liikevaihto on yli 60 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä yli 150. Verman Group on ollut vuodesta toiseen liiketoiminnassaan menestyvä ja sen taloustilanne on vakaa.

Tarjoamme suomalaisen perheyrityksen ylpeydellä kehitettyjä ja valmistettuja terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita, jotka kulkevat terveellisten elämäntapojen rinnalla läpi elämän.

Tietoa meistä

Vermanilaiset