Nuorekas ja kiinteä iho kollageenilla

Kollageeni on yksi ihon tärkeimpiä rakennusaineita. Sen rakenne kuitenkin heikkenee iän myötä jo 25-vuotiaasta eteenpäin. Nelikymppisen ihon kollageenin rakenne on yleensä jo silminnähden muuttunut. Jotta iho pysyisi kimmoisana, olisi kollageenin nauttiminen ravintolisästä tarpeen viimeistään silloin. Lisäksi kannattaa nauttia C-vitamiinia, joka edistää kollageenin muodostumista.

”Kollageenintuotanto heikkenee luonnostaan ja sitä on vaikea paikata pelkällä terveellisellä ruokavaliolla. Esimerkiksi runsas moniväristen kasvisten syönti tekee iholle yleisesti hyvää, mutta kasviksissa ei ole kollageenia”, Vermanin ravitsemusasiantuntija Kajsa Kajander sanoo. Runsas kasvisten syönti kuitenkin tukee kollageenin toimintaa: kollageeni ei toimi ilman C-vitamiinia, jota puolestaan on runsaasti tuoreissa kasviksissa, hedelmissä ja marjoissa.

Kollageenia on monia eri tyyppejä, mutta ihoon vaikuttaa parhaiten ykköstyypin kollageeni. Helein Strong Collagen-tuotteessa on ykköstyypin ihospesifinen kliinisesti tutkittu kollageeni. Helein Strong Collagen -ravintolisässä kollageeni on pilkottu sopivan pieniksi peptideiksi, jotka stimuloivat ihon omaa kollageenin tuotantoa. Näin se takaa optimaalisen imeytymisen ja vaikutukset erityisesti ihoon. Lisäksi se sisältää C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin muodostumista sekä toimii antioksidanttina.

Näin varmistat ihon kimmoisuuden:
1. Syö paljon vihreitä kasviksia
2. Varmista hedelmien ja vihannesten saanti
3. Aloita kollageeniravintolisän päivittäinen käyttö viimeistään 40-vuotiaana
4. Varmista ihon kosteuttaminen laadukkailla ihonhoitotuotteilla
5. Nauti stressittömästä elämästä

Kollageenin runsaan saannin voi varmistaa vahvan ravintolisän käytöllä. Helein Strong Collagen on helppo annostella. Vain kolme tablettia päivässä sisältää jopa 2500 mg kollageenia. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu, että tulokset näkyvät jo neljässä viikossa.