Head of People and Culture

Etsimme joukkoomme kokenutta HR-alan asiantuntijaa.

Etsimme yrityksen kasvua tukemaan Head of People and Culturea! Tässä roolissa pääset toimimaan niin kokonaisvaltaisissa operatiivissa tehtävissä HR:n parissa kuin strategisessa kehittämisessä ja sen jalkauttamisessa vermanilaisten keskuuteen. Etsimme tehtävään kokenutta HR-alan asiantuntijaa, jolla on halukkuutta ja intohimoa työskennellä ihmisten ja kulttuurin kehittämisessä sekä vaihtelevissa päivittäisissä tehtävissä. Vastuualueesi muodostuu Oy Verman Ab:n ja sen tytäryhtiöiden HR-toimintojen johtamisesta ja tukemisesta sekä Suomessa että muissa maissa.

Head of People and Culture-roolissa: 

Työnkuvasi tulee muodostumaan strategisesta kehittämistyöstä sekä operatiivisista HR-tehtävistä. Tulet olemaan Vermanin johtoryhmän jäsen ja työssäsi vastaat yhdessä toimitusjohtajan ja johtoryhmän kanssa Vermanin strategian mukaisesta HR/People & Culture-strategian kehittämisestä ja sen toteuttamisesta. Vastuullesi kuuluu myös organisaation kyvykkyyksien ja osaamisen johtaminen HR-strategian mukaisesti. Pääset työskentelemään työhyvinvoinnin ja työhönsä tyytyväisten vermanilaisten työarjen edistämiseksi. Vermanin viimeaikaisen kasvun myötä toimintatapojen yhtenäisyyden varmistaminen, sekä kulttuurin ja toimivien henkilöstökäytäntöjen vakiinnuttaminen tulevat olemaan osa tehtävääsi. Työssäsi tulee korostumaan sidosryhmätyöskentely ulkoisten- ja sisäisten kumppaneiden parissa. Teet aktiivisesti yhteistyötä esimerkiksi esihenkilöiden sekä rekrytointikumppaneiden ja vakuutusyhtiön kanssa.

Millainen tausta ja osaaminen edesauttaa onnistumista roolissa? 

  • Vankka kokemus vastaavista vastuullisista HR-tehtävistä. Toivomme, että olet osallistunut myös strategiseen HR:n kehittämiseen
  • Vankkaa osaamista työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnasta
  • Soveltuva korkeakoulututkinto
  • Vermanilla on tytäryhtiöitä useammassa maassa, ja johtoryhmän työkieli on englanti, joten edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Vahvat esiintymis- ja vaikuttamistaidot, kyky innostaa ihmisiä

Etsimme tehtävään rohkeaa, päämäärätietoista ja systemaattista osaajaa, jolla on halukkuutta kasvaa Vermanin mukana. Toivomme, että viihdyt vauhdikkaassa ympäristössä ja innostut niin kehittämistyöstä kuin operatiivisista tehtävistä. Rooli edellyttää strategista ajattelua ja kykyä saattaa projekteja ja hankkeita loppuun saakka tavoitteellisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?  

Vermanilla pääset osaksi laajaa ammattilaisten joukkoa, jossa yhteisöllisyyteen ja viihtyvyyteen panostetaan. Vermanilaisena tulet osaksi vakavaraista, kasvavaa ja kansainvälistyvää perheyritystä. Verman tukee henkilöstönsä terveyttä ja hyvinvointia myös monin keinoin. Pääset omalla työlläsi vaikuttamaan myös tulevaisuudessa vermanilaisten hyvinvointiin. Tällä hetkellä Verman pitää henkilöstöstään huolta tarjoamalla esimerkiksi: 

  • Osaamisen kehittämistä. Vermanilla kehitetään jatkuvasti henkilökunnan ammattitaitoa vastaamaan muuttuvia tarpeita, innovoidaan ja jaetaan osaamista yli osastorajojen.
  • Yhteisöllisyyttä. Vermanin yrityskulttuuri rakentuu perhemäiseen yhteisöön, jossa viihdytään. Tarjolla on lämminhenkinen yhteisö, jossa puurretaan ja nauretaan yhdessä, titteleistä riippumatta. Titteleistä puheen ollen, kurkkaa Vermanin tärkein eli Vuoden työkaveri-titteli!
  • Tukea liikuntaan ja kulttuuriin. Vermanilla kannustetaan liikkumaan monin eri tavoin, kuten yhteisillä taukojumpilla ja yhteisessä käytössä olevalla kuntosalilla. Kulttuurikerhon johdolla voit vierailla museoissa ja musiikkitapahtumissa. Verman tarjoaa myös liikunta- ja kulttuuriedun työntekijöilleen. 

Kiinnostuitko?  

Greenstep toimii tässä rekrytoinnissa Oy Verman Ab:n rekrytointikumppanina. Valittavan henkilön toimipiste tulee sijaitsemaan Vantaalla Aviapoliksessa, Gate8 Business Parkissa. 

Etenemme haussa pikaisella tahdilla heti sopivien kandidaattien löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi rekrytointialustamme kautta palkkatoiveineen siis mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.5. Odotamme innolla kuulevamme sinusta jo pian!

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Greenstepin rekrytoija Jasmin sähköpostitse jasmin.nyman@greenstep.fi. Huomaathan, että tietosuojasyistä emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. 

Tietoa meistä