Tiedotteet

06.10.2016
Uutuus Helein-kauneusravintolisät: Hoida kauneutta myös sisältäpäin
 

Helein-kauneusravintolisät täydentävät apteekkien kosmetiikkavalikoimaa ja hoitavat kauneutta sisäisesti ravitsemuksen periaatteita noudattaen.

Suomalainen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen keskittyvä perheyritys Verman tuo markkinoille kauneusravintolisät, joilla hoidetaan kauneutta sisäisesti. Vahvat ja monipuoliset ravintolisät voidaan nauttia päivittäin tablettina tai kapselina. Tuoteperhe vahvistaa apteekkien kasvavaa kosmetiikkatuotteiden valikoimaa ja tuo kauneudenhoitoon tuoteperheen, jonka avulla kauneutta hoidetaan ravitsemuksen lähtökohdista.

Uusi rutiini päivittäiseen kauneudenhoitoon
Helein-tuotteilla kauneutta hoidetaan ravitsemuksen periaatteita noudattaen eli sisältäpäin. Tuoteperheestä löytyy ravintolisiä kaikenikäisille, jotka haluavat hoitaa kauneutta tutkituilla vitamiineilla ja luonnon omilla raaka-aineilla sekä lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia monipuolisilla vitamiinivalmisteilla. Helein-tuoteperhe koostuu kolmesta tuotteesta:

Biotiini +
sopii kaikille, jotka haluavat vahvat hiukset ja kynnet. Biotiini ylläpitää ihon ja hiusten hyvinvointia sekä nopeuttaa ja lisää keratiinin muodostumista silloinkin, kun biotiinista ei varsinaisesti olisi puutetta. Keratiini on hiuksissa ja kynsissä sekä ripsi- ja kulmakarvoissa esiintyvä vahva proteiini.

Skin, Hair & Nails
on monipuolinen valmiste kaikenikäisille, jotka haluavat hoitaa kauneutta kokonaisvaltaisesti. Tuote sisältää sinkin ja biotiinin lisäksi muun muassa peltokorteuutetta, joka sisältää runsaasti pii-alkuainetta. Pii-alkuainetta ei lueta elimistölle välttämättömiin aineisiin, mutta sen sen avulla muodostuu ”verkkoja” tukemaan mm. ihoa, hiuksia ja kynsiä sekä limakalvoja, rustoa ja luuta.

Anti-aging Premium
on ravintolisä ikääntymisen merkkejä vastaan. Ceramosides® keramidit(30 mg/vrk) lisäävät tutkitusti* ihon kosteuspitoisuutta ja vähentävät ryppyjen muodostumista. A-vitamiini ylläpitää ihon ja limakalvojen hyvinvointia ja E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Tuote sisältää myös koentsyymi-Q10:tä ja hyaluronihappoa, joiden tuotanto heikkenee ikääntymisen myötä.

Ravitsemus on nro 1 kauneustuote
Naisten kiireinen elämäntapa ympäri maailman muuttaa päivittäisiä tapoja ja tottumuksia hoitaa kauneutta. Kauneus mielletään osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia, jonka perusta on terveellisessä ja monipuolisessa ravinnossa. Ravitsemus onkin nro 1 kauneustuote.

Elimistön rasitustilat, kuten stressi ja huono ravitsemus näkyvät yleensä ensimmäisenä ”ei-välttämättömissä” osissa, kuten hiuksissa, ihossa ja kynsissä. Lisäksi ikääntyminen ja ulkoiset ärsykkeet, kuten aurinko tai tupakointi heikentävät ihon ja hiusten uusiutumiskykyä.

Päivittäin nautittavat ravintolisät vaikuttavat muutamassa viikossa, koska ihon pinta, hiukset ja kynnet eivät ole elävää materiaalia, vaan muutokset näkyvät kasvun ja uusiutumisen myötä. Kauneusravintolisille suositellaan pitkäaikaista käyttöä.

*Guillou ym. Int J Cosmet Sci 2011;33:138-43

Median käyttöön soveltuvat tuotekuvat löytyvät kuvapankistamme.

 [Tiedote]


 
< Takaisin