Tiedotteet

21.04.2016
Uutuus Minisun Omega Junior: Edistää lasten oppimis- ja keskittymiskykyä
 

Tiedote
21.4.2016

 

Uutuus Minisun Omega Junior: Edistää lasten oppimis- ja keskittymiskykyä

Minisun tuoteperhe kasvaa hyvän makuisella omega-3 + D-vitamiini -tuotteella. Minisun Omega Junior sisältää suositusten mukaisesti lasten aivojen toiminnalle ja kehitykselle tärkeitä omega-3-rasvahappoja sekä päivittäisen annoksen D-vitamiinia. Omega-3-rasvahapot edistävät aivojen normaalia toimintaa ja tutkitusti parantavat mm. keskittymiskykyä ja lukutaitoa.

Aivot tarvitsevat rasvahappoja

Lasten aivot kasvavat ja kehittyvät nopeasti ja ne tarvitsevat hyviä rakennusaineita. Aivot ovat 60% rasvaa ja omega-3-rasvahapot ovatkin välttämättömiä rakennusaineita aivojen normaalille toimintakyvylle. Ravinnosta saatavat rasvat ovat määrällisesti riittäviä, mutta laadullisesti ne saattavat olla puutteellisia, sillä kalaa ja kasviperäisiä rasvoja ei syödä riittävästi. Etenkin pitkäketjuisia omega-3-rasvahappoja voidaan saada liian vähän tai elimistöllä voi olla vaikea muuttaa omega-3-rasvahappoja toiminnallisiksi.
 
Minisun Omega Junior sisältää aivoille tärkeitä DHA ja EPA -rasvahappoja. Yhdessä geelipalassa on runsaasti omega-3-rasvahappoja (378 mg) sekä päivittäinen suositus D-vitamiinia (10 mikrogrammaa).

Keskittymiskyky paranee, ylivilkkautta vähemmän

Minisun Omega Junior on suunniteltu lapsille päivittäiseen käyttöön. Uusimpien tutkimusten mukaan vähintään 250 mg päivittäinen DHA-annos ylläpitää normaalia aivotoimintaa. Lisäksi DHA- ja EPA-lisä parantaa sekä terveiden että ADHD-lasten keskittymiskykyä ja vastaavasti vähentää käyttäytymishäiriöitä, yliaktiivisuutta ja kognitiivisia ongelmia.

Minisun Omega Junior -tuotteen makua testattiin lapsilla ja parhaaksi yhdistelmäksi osoittautui mansikan ja sitruksen makuinen geelipala.

“Nää menee jatkoon” – Valtteri 9-v   

Makutestin perusteella Minisun Omega Junior on hyvänmakuinen, eikä siinä ole lainkaan epämiellyttävää makua, eikä se maistunut kalalle.

Lisätiedot:
Kati Murto, Markkinointipäällikkö
kati.murto@verman.fi
p. 040 771 8668

Median käyttöön soveltuvat tuotekuvat löytyvät kuvapankistamme.

[Tiedote]

 


 

Bos DJ, Oranje B, Veerhoek ES, ym. Reduced Symptoms of Inattention after Dietary Omega-3 Fatty Acid Supplementation in Boys with and without Attention Deficit/Hyperactivity Disorder. Neuropsychopharmacology. 2015 Sep;40(10):2298-306.

Milte CM, Parletta N, Buckley JD, Coates AM, Young RM, Howe PR. Increased Erythrocyte Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid Are Associated With Improved Attention and Behavior in Children With ADHD in a Randomized Controlled Three-Way Crossover Trial. J Atten Disord. 2013 Nov 8.

Kuratko CN1, Barrett EC, Nelson EB, Salem N Jr.The relationship of docosahexaenoic acid (DHA) with learning and behavior in healthy children: a review. Nutrients. 2013 Jul 19;5(7):2777-810


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia