Tiedotteet

02.02.2015
Apina ja nalle ilahduttavat uusissa Minisun-tuotteissa
 

Tiedote
Helmikuu 2015 

Minisun-tuotteiden keskitalven uutuuksia ovat Minisun Junior lasten D-vitamiinitabletit, joissa makuina ovat maukas banaani tai makea mansikka. Purutabletit ovat saaneet myös hauskat muodot: banaanin makuinen tabletti on apinan ja mansikan makuinen nallen muotoinen.

Riittävä D-vitamiinin saanti on tärkeää lapsen normaalin kasvun ja kehityksen kannalta. Pimeinä talvikuukausina emme pysty hyödyntämään auringon valosta saatavaa D-vitamiinia, joten on erittäin tärkeää pitää huoli riittävästä D-vitamiinin saannista. Suositusten mukaan ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille*.

D-vitamiinin nauttiminen saa olla sen hyödyllisten terveysvaikutusten lisäksi myös hauskaa. Uudet Minisun Junior lasten D-vitamiinitabletit ovat apinan ja nallen muotoiset, ja makuina ovat lasten suosikit banaani ja mansikka. Tabletit sisältävät 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia, joka edesauttaa luuston kehitystä ja lisää vastustuskykyä. Tabletit voi joko pureskella, imeskellä tai niellä.

Tabletit eivät sisällä lisättyjä väriaineita, sokeria eikä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Ne ovat myös maidottomia, laktoosittomia, liivatteettomia ja hiivattomia. Makeutusaineina on käytetty sorbitolia ja ksylitolia.

Uudet Minisun Junior lasten D-vitamiinit ovat saatavilla apteekeista 100 tabletin pakkauksissa. Tuotteen hinta on noin 10,00 euroa. Pakkauksissa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

 


*Suomalaiset ravitsemussuositukset 2014

 

Lisätiedot:

Kati Murto
markkinointipäällikkö
Oy Verman Ab
kati.murto@verman.fi

Kuvapyynnöt:
Piia Taimela
markkinointikoordinaattori
Oy Verman Ab
piia.taimela@verman.fi

 

 

 

 

 

 

 

[Tiedote]


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia