Tiedotteet

17.11.2014
Rela Colic Drops -tipoista helpotusta vauvojen koliikkiin
 

Tiedote
Marraskuu 2014

Kaikki vauvat itkevät, mutta joka kymmenes vauva kärsii koliikista, jolloin itkemisestä ei meinaa tulla loppua. Tippoina nautittavan Rela Colic Dropsin sisältämät maitohappobakteerit tutkitusti vähentävät vauvojen koliikki-itkua.

Koliikki-itku on vähintään kolme tuntia kestävää toistuvaa itkua erityisesti iltaisin ja öisin. Itkuun ei tunnu löytyvän selitystä, eivätkä arkiset rauhoittelukeinot vähennä itkun määrää. Koliikki on koko perheelle uuvuttavaa, ja vauvan selittämätön itku aiheuttaa vanhemmille usein avuttomuuden tunnetta, turhautumista ja väsymystä.

Koliikin tarkkaa aiheuttajaa ei tunneta, mutta koliikkiperheen arkea voi helpottaa esimerkiksi maitohappobakteereilla.  Lactobacillus reuteri Protectis® on eniten tutkittu maitohappobakteeri koliikin hoitoon ja useat tutkimukset osoittavatkin, että L. reuteri vähentää koliikkivauvojen päivittäistä itkuaikaa. Juuri julkaistu kanadalaistutkimus antaa lisävahvistusta aiemmille tutkimustuloksille.  Tutkimuksessa todettiin, että L. reuteri vähensi vauvojen koliikki-itkuajan puoleen.[1]

Näitä tutkittuja maitohappobakteereja sisältävä uusi Rela Colic Drops on kliininen ravintovalmiste vauvojen koliikin ruokavaliohoitoon.  Paras tulos saavutetaan pitkäaikaisella, vähintään kolmen viikon käytöllä.  Laktoositon, maidoton ja gluteeniton Rela Colic Drops on saatavilla apteekeista 10 ml pakkauksessa, ja sen hinta on noin 20 euroa. Annostus on viisi tippaa päivässä, ja tuotteen voi annostella lusikkaan tai sekoitettuna ruokaan tai juomaan. Tipat säilytetään huoneenlämmössä ja ne säilyvät avattuna kolme kuukautta.  Rela Colic Drops sopii käytettäväksi vastasyntyneelle ja sitä vanhemmille vauvoille.[1] Chau K, Lau E, Greenberg S, Jacobson S, Yazdani-Brojeni P, Verma N, Koren G. Probiotics for Infantile Colic: A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Trial Investigating Lactobacillus reuteri DSM 17938. Journal of Pediatrics, Oct 2014.

Lisätiedot:  
Kati Murto
Markkinointipäällikkö, Oy Verman Ab
Puh. 09 279 8020
kati.murto@verman.fi

Tuotekuvat ja -näytteet:
Hanna Salo
Markkinointikoordinaatori, Oy Verman Ab
hanna.salo@verman.fi

[Tiedote] 


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia