Tiedotteet

18.02.2014
Uusi väsyttämätön ja edullinen Kestox tarjoaa nopean avun allergisiin oireisiin
 

Tiedote
10.2.2014

Uusi väsyttämätön ja edullinen Kestox tarjoaa nopean avun allergisiin oireisiin

Nopea ja pitkävaikutteinen Kestox auttaa allergiseen nuhaan, allergisiin silmäoireisiin ja nokkosihottumaan. 

Kausittain esiintyvä yliherkkyysnuha on useimmiten allergista. Oireina on aivastelua, kirkasta vuotoa nenästä, nenän tukkoisuutta ja täyttymisen tunnetta nenässä ja sen sivuonteloissa. Myös silmien sidekalvot saattavat tulehtua, jolloin silmät punoittavat ja kutiavat ja silmäluomet voivat turvota jonkin verran. Oireet ajoittuvat usein keväälle tai kesälle, joko lehtipuiden tai heinien kukinta-aikaan. Allerginen nuha on hyvin yleistä, sitä esiintyy runsaalla parillakymmenellä prosentilla väestöstä.

Uusi ebastiinia sisältävä Kestox on nopea apu allergisiin oireisiin. Pitkävaikutteisella antihistamiinilla on hyvin vähän tai ei lainkaan haittavaikutuksia. Se ei esimerkiksi väsytä samalla tavalla kuin monet allergialääkkeet.

Itsehoitoon on saatavilla 10 ja 20 milligramman Kestox-pakkaukset, molemmat 10 ja 30 tabletin pakkauksissa. Suositeltava annos allergiseen nuhaan ja silmäoireisiin yli 12-vuotiaille ja aikuisille on 10 mg ebastiinia kerran päivässä. Vakaviin oireisiin ja jatkuvaan allergiseen nuhaan suositellaan 20 mg ebastiinia kerran päivässä. Nokkosihottumaan suositellaan yli 18-vuotiaille 10 mg ebastiinia kerran päivässä. Pieni jakouurteellinen tabletti on helppo jakaa, mikäli annosta haluaa nostaa tai laskea. Kestox on saatavilla apteekista ilman reseptiä. 10 milligramman pakkauksen hinta on 7,41 euroa (10 kpl) ja 14,96 euroa (30 kpl). 20 milligramman pakkauksen hinta on 9,15 euroa (10 kpl) ja 22,64 euroa (30 kpl).

Kestox 10 mg ja 20 mg kalvopäällysteiset tabletit. Kausittaiseen ja jatkuvaan allergiseen nuhaan ja allergisiin silmäoireisiin aikuisille ja yli 12-vuotiaille. 10 mg tabletti lisäksi nokkosihottumaan yli 18-vuotiaille. Vaikuttava aine ebastiini. Ei raskauden eikä imetyksen aikana. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Pakkaukset 10 ja 30 tabl. Apteekista ilman reseptiä.

Lisätiedot:
Kati Murto, markkinointipäällikkö, Oy Verman Ab
Puh. 040 771 8668, kati.murto@verman.fi

Kuvapyynnöt:

Piia Taimela, markkinointikoordinaattori, Oy Verman Ab
piia.taimela@verman.fi

[Tiedote]


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia