Tiedotteet

13.02.2014
Uusia tähtiä aurinkoiseen Minisun-sarjaan
 

Tiedote
Helmikuu 2014

Uusia tähtiä aurinkoiseen Minisun-sarjaan

Suosittu Minisun-perhe täydentyy lapsille tarkoitetulla marjanmakuisella Minisun Multivitamin Junior Tähtimarja -monivitamiini ja -hivenainevalmisteella sekä jaffan makuisella D-vitamiinipurutabletilla.

Marjanmakuinen uutuus lasten Minisun-monivitamiineihin

Veikeä lapsille suunniteltu tähdenmuotoinen Minisun Tähtimarja-monivitamiini- ja hivenainevalmiste sisältää lapsen kasvun ja kehityksen kannalta tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Valmiste sisältää muun muassa sinkkiä ja jodia, jotka edistävät oppimista1. Minisun Multivitamin Junior Tähtimarja on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton, sokeriton ja hiivaton. Tuote ei sisällä liivatetta eikä säilöntäaineita.

Minisun Multivitamin Junior Tähtimarja on saatavilla apteekeista 100 ja 200 tabletin pakkauksissa. 100 tabletin pakkauksen hinta on noin 12 euroa ja 200 tabletin noin 21,50 euroa. Marjanmakuinen purutabletti on helppo tapa varmistaa tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden saanti monipuolisen ruokavalion ohella.

Uusi Jaffan makuinen Minisun D-vitamiinivalmiste

Tähtimarjan lisäksi Minisun-tuoteperhe täydentyy uudella sitruksen makuisella D-vitamiinilla. Pureskeltavat tabletit ovat maidottomia, soijattomia, gluteenittomia, laktoosittomia ja hiivattomia. Minisun Jaffa -tabletit on makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.

Minisun Jaffa on saatavilla 200 tabletin pakkauksissa apteekeista 10 ja 20 mikrogramman vahvuisina. 10 mikrogramman vahvuisen tuotteen hinta on noin 16,50 euroa ja 20 mikrogramman vahvuisen tuotteen noin 17,50 euroa.

 

Lisätiedot:

Kati Murto, markkinointipäällikkö, Oy Verman Ab
Puh. 040 771 8668
kati.murto@verman.fi 

Kuvapyynnöt:
Piia Taimela, markkinointikoordinaattori, Oy Verman Ab
piia.taimela@verman.fi

 

 


1. EFSA: EU Register on nutrition and health claims 2012

 [Tiedote]

 

 

 

 

 


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia