Tiedotteet

13.12.2013
Vermanin tuotteiden jakelu siirtyy Tamrolle
 

4.12.2013

Tamro Oyj ja Oy Verman Ab ovat solmineet sopimuksen Vermanin tuotteiden jakelusta Suomessa. Yhteistyö alkaa vuoden 2014 alusta. Jakelusopimus kattaa apteekkikanavajakelun Suomessa Oy Verman Ab:n, ja sen 100 prosenttisesti omistaman Suomen Bioteekki Oy:n tuotteiden osalta.

”Olemme todella iloisia voidessamme käynnistää yhteistyön Vermanin kanssa. On hienoa, että kotimainen johtava itsehoitovalmisteiden myyjä on jatkossa Tamron jakelussa. Nyt käynnistyvä yhteistyö on Tamrolle erityisen merkittävä myös siksi, että se tukee strategiamme mukaista kehitystä apteekkien vapaakaupantuotteiden markkinoilla”, toteaa Tamro Oyj:n toimitusjohtaja Kai Kaasalainen

Oy Verman Ab on vuonna 1987 perustettu suomalainen lääkealan perheyritys. Yritys tarjoaa korkealaatuisia tuotteita terveyden edistämiseen ja hyvinvointiin. Vermanin tuoteryhmät ovat itsehoitolääkkeet, reseptilääkkeet, ravintolisät sekä terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet. Verman on markkinajohtaja useissa itsehoitovalmisteiden tuoteryhmissä, kuten maitohappobakteereissa, rautavalmisteissa, allergialääkkeissä, laktaasientsyymeissä ja ruoansulatusentsyymeissä. Tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Relatabs, Reladrops, Minisun, Obsidan, Heinix, Lactrase ja Nogasin. Oy Verman Ab:n liikevaihto vuonna 2012 oli 20,9 milj. euroa, ja sen palveluksessa on 36 henkilöä.

Suomen Bioteekki Oy:n tuotevalikoimassa on useita kymmeniä terveysvaikutteisia valmisteita. Suomen Bioteekki on perustettu vuonna 1993, ja yritys on yksi luontaistuotealan johtavista markkinoijista. Suomen Bioteekin käytössä on ISO 9001 -standardin mukainen sertifioitu laatujärjestelmä, joka kattaa yhtiön kaikki toiminnot. Suomen Bioteekki Oy:n liikevaihto vuonna 2012 oli 5,8 milj. euroa, ja sen palveluksessa on 13 henkilöä.

Tamro Oyj on Suomen johtava lääkkeiden ja terveyttä ja hyvinvointia edistävien tuotteiden jakelija. Suomalaisessa hyvinvoinnin ketjussa Tamrolla on tärkeä rooli: huolehdimme, että apteekit, sairaalat ja muut terveydenhuollon palvelupisteet saavat tarvitsemansa lääkkeet ja muut tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Tamro toimii Vantaan Tamrotalossa, Tampereella sekä Oulussa. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on yksi Euroopan johtavista lääkejakelijoista. Lisätietoa: www.tamro.fi

Lisätietoja:

Tamro Oyj, Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja, puh. 040-589 8246
Tamro Oyj, Terhi Kivinen, markkinointi- ja viestintäjohtaja, puh. 040-848 4001
Oy Verman Ab, Ilona Ode-Haapiainen, toimitusjohtaja, puh. 0400 530690


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia