Tiedotteet

13.11.2013
Minisunilta täsmätuotteita talveen: Minisun Kalsium + D3 sekä Minisun Super Defence
 

Tiedote 11.11.2013

Minisunilta täsmätuotteita talveen: Minisun Kalsium + D3 sekä Minisun Super Defence
Suomen tunnetuin ja tutkittu vitamiinituoteperhe Minisun kasvaa[1],[2]. Uudistuneen Minisun Kalsium + D –tuote-sarjan luuston hyvinvointia edistävät ainutlaatuiset ja hyvänmakuiset valmisteet sisältävät runsaasti kalsiumia ja D-vitamiinia. Minisun Super Defence tabletti on täynnä C- ja D-vitamiinia, auringonhattua sekä sinkkiä vastustuskyvyn ylläpitoon.

Hyvänmakuiset ja runsaasti kalsiumia sekä D-vitamiinia sisältävät Minisun Kalsium + D3 -valmisteet luuston hyvinvointiin
Uudistunut Minisun Kalsium + D -sarja sisältää kolme luuston hyvinvointia edistävää valmistetta, joista jokainen sisältää 500 mg kalsiumia sekä 10, 20 tai 25 µg D3-vitamiinia[3]. Hyvänmakuisissa purutableteissa on kaksi makua: lempeän marjaisessa Minisun Kalsium + D -tabletissa on 10 µg D-vitamiinia ja miedosti sitrukselta maistuvassa 20 µg D-vitamiinia. Lisäksi saatavilla on helposti nieltävä tabletti, joka sisältää erityisen paljon, 25 µg D-vitamiinia. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa ja nauttia kahdessa erässä.

Kalsiumlisän käyttö on tärkeää, mikäli ravinnosta saadun kalsiumin määrä ei ole riittävä. Vahvimmat Minisun Kalsium + D -valmisteet sopivat myös ikääntyville, joiden D-vitamiinin saantisuositus on 20 µg vuorokaudessa[4].

Minisun Kalsium + D -valmisteet ovat saatavilla apteekeista 100 tabletin pakkauksissa. Lempeän marjaisen makuisen hinta on noin 15 euroa ja miedosti sitrukselta maistuvan sekä helposti nieltävän noin 17 euroa. Annostus: yksi tabletti päivittäin.

Minisun Super Defence on vitamiinipommi vastustuskykyyn
Vuosi sitten lanseerattu Minisun Defence saa rinnalleen C- ja D3-vitamiinia, sinkkiä sekä auringonhattu-uutetta sisältävän Minisun Super Defencen, joka on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste vastustuskykyyn. Sen C- ja D3-vitamiini sekä sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini auttaa lisäksi vähentämään väsymystä ja uupumusta.3

Sitruunalakritsin makuinen purutabletti sisältää 250 mg C-vitamiinia, 25 µg D3-vitamiinia, 7,5 mg sinkkiä ja 25 mg auringonhattu-uutetta. Minisun Super Defence sopii päivittäiseen käyttöön sekä kuureina kaksi tablettia päivässä vastustuskyvyn vahvistamiseen silloin, kun elimistö tarvitsee erityistä huolenpitoa. Uusi Minisun Super Defence on saatavilla apteekeista 60 tabletin pakkauksessa, jonka hinta on noin 14 euroa. Annostus: yksi tai kaksi purutablettia päivittäin.

Lisätiedot:                                                                                                                                                        

Kati Murto, markkinointipäällikkö, Oy Verman Ab           
Puh. 040 771 8668, kati.murto@verman.fi

Kuvapyynnöt:

Piia Taimela
markkinointikoordinaattori, Oy Verman Ab
piia.taimela@verman.fi[1] Taloustutkimus OTC-tracking Top of Mind 2012

[2] Viljakainen 2009, Laaksi 2010

[3] EFSA: EU Register on nutrition and health claims 2013

[4] ”Iäkkäiden ravitsemus ja liikunta”. THL 2013

 [Tiedote]


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia