Tiedotteet

16.09.2013
Minisun-talviuutuuksia
 

Tiedote
16.9.2013

Minisun-talviuutuuksia: Minisun Multivitamin Pure ja Minisun D-vitamiini 100 µg

Minisun tuo apteekkiin uutuuksia helpottamaan pitkästä talvesta selviytymistä. Odotettu uutuus, hyvänmakuinen Minisun Multivitamin Pure Appelsiini sisältää elimistön hyvinvoinnille tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Minisun D-vitamiini 100 µg sopii käytettäväksi erityisesti D-vitamiinin puutostiloihin, mikäli seerumin D-vitamiinitaso on mittauksessa todettu alhaiseksi.

 Ainutlaatuinen Minisun Multivitamin Pure Appelsiini on hyvänmakuinen monivitamiini aikuisille ja yli 12-vuotiaille 

Uusi Minisun Multivitamin Pure Appelsiini sisältää 15:tä vitamiinia ja hivenainetta, jotka edistävät muun muassa immuunijärjestelmän ja hermoston normaalia toimintaa, auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä auttavat ylläpitämään ihon ja hiusten kuntoa1.

Hyvänmakuisen tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä. Tuote on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton, eikä se sisällä keinotekoisia makeutus- tai säilöntäaineita. Annostus on yksi tabletti päivässä.

Raikkaan appelsiinin makuinen Minisun Multivitamin Pure Appelsiini on saatavilla apteekista 100 tabletin pakkauksessa, jonka hinta on noin 13 euroa.

Vahva Minisun D-vitamiini 100 µg sopii D-vitamiinin puutostiloihin

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen EFSAn määrittämä turvallisen D-vitamiinin saannin yläraja on 100 µg2.

Minisun D-vitamiini 100 µg on tarkoitettu aikuisille talviaikaan ja sitä käytetään päivittäin tai kuuriluontoisesti etenkin silloin, kun D-vitamiinitaso on todettu alhaiseksi mittauksen avulla. Minisun D-vitamiini 100 µg on saatavilla apteekista 90 tabletin pakkauksessa, jonka hinta on noin 18 euroa. 

Lisätiedot:                                                                         
Kati Murto, markkinointipäällikkö                            
Oy Verman Ab                                                                 
Puh. 040 771 8668
kati.murto@verman.fi

Kuvapyynnöt:
Piia Taimela, markkinointiassistentti
Oy Verman Ab
piia.taimela@verman.fi

 

1 EFSA: EU Register on nutrition and health claims 2012
2
EFSA European Food Safety Authority 2012

Oy Verman Ab
Minisunin markkinoija on kotimainen Oy Verman Ab. Vermanin tuotteisiin kuuluu resepti- ja käsikauppalääkkeitä, ravintolisiä, haavanhoitotuotteita ja muita terveydenhuollon tarvikkeita. Lisätietoja www.verman.fi, www.minisun.fi.

[Tiedote]


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia