Tiedotteet

04.02.2013
Rela Tabs + D: maitohappobakteeri ja D-vitamiini nyt samassa purutabletissa
 

Tiedote 4.2.2013

Uusi appelsiinin makuinen Rela Tabs + D sisältää laajasti tutkittua Lactobacillus reuteri -maitohappobakteeria sekä D-vitamiinia, joka auttaa ylläpitämään vastustuskykyä. Hyvänmakuinen Rela Tabs + D on saatavilla apteekista.

Suomen tunnetuin apteekissa myytävä maitohappobakteerien tuoteperhe Rela1 kasvaa uutuudella. Uusi Rela Tabs + D on ensimmäinen purutabletti, joka sisältää maitohappobakteerin lisäksi D-vitamiinia.

Luontaisesti suolistossamme esiintyvä, kliinisesti tutkittu Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteerikannoista. D-vitamiini puolestaan edesauttaa muun muassa vastustuskyvyn ylläpitoa sekä luuston ja hampaiden hyvinvointia.

Yksi Rela Tabs + D -purutabletti sisältää 100 miljoonaa kylmäkuivattua, elävää Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeria ja 10 mikrogrammaa D-vitamiinia hyvin imeytyvässä D3-muodossa.

Rela Tabs + D on nyt saatavilla apteekista. 30 tabletin pakkauksen hinta on noin 17 euroa, 60 tabletin noin 30 euroa ja 90 tabletin perhepakkauksen hinta noin 40 euroa. Ksylitolilla makeutettu Rela Tabs + D on laktoositon, maidoton ja gluteeniton.

Rela Tabs + D sopii sekä aikuisille että lapsille. Tuote soveltuu nautittavaksi päivittäin pitkäkestoisesti tai kuuriluontoisesti. Hyvänmakuisessa purutabletissa on raikas appelsiinin maku. Annostus: yksi tabletti päivässä.

Lisätiedot:
Kati Murto
tuoteryhmäpäällikkö
Oy Verman Ab
Puh. 040 771 8668, kati.murto@verman.fi

Kuvapyynnöt:
Piia Taimela
markkinointiassistentti
Oy Verman Ab
piia.taimela@verman.fi

1 Taloustutkimus: Huhtikuu 2011: Relan tunnettuus ja käyttö -tutkimus

[Tiedote]


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia