Tiedotteet

29.11.2012
Minisun-uutuudet talviajan tarpeisiin
 

 Minisun-tuoteperhe kasvaa kahdella uutuudella. Aivan uudenlaisen Minisun Defencen C- ja D-vitamiini auttavat ylläpitämään vastustuskykyä. Minisun D-vitamiinisarjaan saadaan uusi, voimakas Minisun D-vitamiini 50 µg.

Minisun Defence vastustuskyvyn ylläpitoon

Minisun on ensimmäisenä tuonut markkinoille C- ja D-vitamiinia sisältävän yhdistelmävalmisteen, Minisun Defencen. Sen C- ja D-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.[1]

Appelsiininmakuinen Minisun Defence sisältää 250 mg C-vitamiinia ja 25 µg D3-vitamiinia. Se on tarkoitettu aikuisille vastustuskyvyn ylläpitämiseen etenkin silloin, kun elimistö tarvitsee erityistä huolenpitoa. Annostus: yksi tai kaksi purutablettia päivittäin. Minisun Defence on saatavilla apteekeista 60 purutabletin pakkauksessa, hinta noin 10 euroa.

Minisun 50 µg – voimakas D-vitamiini

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on nostanut nuorten ja aikuisten turvallisen päivittäisen D-vitamiinin saannin rajan 50 mikrogrammasta 100 mikrogrammaan[2]. Suomessa D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan talviaikaan niille, jotka eivät syö säännöllisesti kalaa tai vitaminoituja maitovalmisteita ja ravintorasvoja[3].

Suomen tunnetuin D-vitamiinituoteperhe Minisun[4] kasvaa vahvalla Minisun 50 µg D-vitamiinivalmisteella. Annostus: yksi purutabletti päivittäin. Minisun D-vitamiini 50 µg on saatavilla apteekeista 100 tabletin pakkauksessa hintaan 15,80 euroa ja 200 tabletin pakkauksessa hintaan 26 euroa.

Lisätiedot:                                                                                                                                                        

Kati Murto, tuoteryhmäpäällikkö, Oy Verman Ab
Puh. 040 771 8668, kati.murto@verman.fi 

Kuvapyynnöt:

Piia Taimela, markkinointiasissitentti, Oy Verman Ab                            
piia.taimela@verman.fi[1] EFSA: EU Register on nutrition and health claims 2012

[2] EFSA European Food Safety Authority 2012

[3] Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Valtion ravitsemusneuvottelukunta ja Suomen Lastenlääkäriyhdistys, 2011

[4] Taloustutkimus: Otc-Tracking D-vitamiinit 2012

 [Tiedote]

 


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia