Tiedotteet

13.09.2012
UUTUUS! Minisun Multivitamin Junior Super Appelsiini turvaa lasten vitamiinien ja hivenaineiden saannin
 

Tiedote
Syyskuu 2012

Minisun Multivitamin Junior Super Appelsiini turvaa lasten vitamiinien ja hivenaineiden saannin

Vaikka lasten ravitsemuksellinen tilanne on Suomessa pääosin hyvä, suuri osa suomalaisista lapsista ei saa ravinnosta riittävästi kaikkia vitamiineja ja hivenaineita 1. Makumieltymykset ja ruoka-aineallergiat saattavat heikentää tärkeiden ravintoaineiden saantia. Uusi hyvänmakuinen Minisun Multivitamin Junior Super Appelsiini turvaa lasten päivittäisen vitamiinien ja hivenaineiden saannin.

Lapset eivät aina syö riittävän monipuolisesti ravitsemussuosituksiin nähden. Etenkin D-vitamiinin saanti on usein riittämätöntä1. Ruoka-aineallergiat, makumieltymykset, erityisruokavaliot sekä tiettyjen sairauksien ja lääkkeiden aiheuttamat imeytymishäiriöt saattavat johtaa ravintoaineiden puutokseen. Silloin on tärkeää turvata lapsen kasvun ja kehityksen kannalta tärkeiden vitamiinien ja kivennäisaineiden riittävä saanti ravintolisän avulla.

Uusi Minisun Multivitamin Junior sisältää 15:tä erityisesti lapsille suositeltavaa vitamiinia ja hivenainetta, muun muassa vastustuskyvylle tärkeitä D3-vitamiinia, C-vitamiinia ja sinkkiä.  Valmisteen ravintoaineet ja niiden annostus perustuvat suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Tuote on maidoton, laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton, eikä se sisällä säilöntäaineita.

Minisun Multivitamin Junior Super Appelsiini on nyt saatavilla apteekeista raikkaan appelsiinin makuisina pienikokoisina purutabletteina. 100 tabletin pakkauksen hinta on noin 12 euroa ja riittoisan 200 tabletin pakkauksen hinta noin 22 euroa. Annostus: yksi purutabletti päivässä. Pakkauksissa on lapsiturvallinen korkki. Tuote soveltuu käytettäväksi heti kun lapsi pystyy pureskelemaan tai imeskelemään tabletin, noin 2-vuotiaasta ylöspäin.

Lisätiedot:
Kati Murto, tuoteryhmäpäällikkö, Oy Verman Ab
Puh. 040 771 8668, kati.murto@verman.fi

Kuvapyynnöt:
Piia Taimela, markkinointiassistentti, Oy Verman Ab
piia.taimela@verman.fi

Oy Verman Ab

Minisunin markkinoija on kotimainen Oy Verman Ab. Vermanin tuotteisiin kuuluu resepti- ja käsikauppalääkkeitä, ravintolisiä, haavanhoitotuotteita ja muita terveydenhuollon tarvikkeita. Lisätietoja www.verman.fi, www.minisun.fi

1 KTL, Lapsen ruokavalio ennen kouluikää, 2008

[Tiedote]


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia