Tiedotteet

31.08.2012
Odotus ja Vauva ihmepäivät
 

Odotus ja Vauva ihmepäivät - Mukana Vermanin vauva- ja äitiystuotteet

Odotus & vauva -tapahtuma vastaa tulevan ja tuoreen lapsiperheen arjen kysymyksiin ja tarpeisiin. Tapahtuman näyttelyalueelta löytyy monipuolisesti järjestöjen ja yritysten palveluita, tuotteita ja tietoa, jotka tukevat vanhempia uudessa elämäntilanteessa.

Tapahtuman avaa peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardson. Ohjelmassa kuullaan myös arvostettua lastenpsykiatri ja asiantuntijalääkäri Raisa Cacciatorea, joka puhuu lapsen itsetunnosta ja varhaisen vuorovaikutuksen merkityksestä. Yksi tapahtuman mielenkiintoisimmista piirteistä onkin tiedottavaa näkökulma. Puheenvuoroissa paneudutaan asiantuntijoiden johdattamana tärkeisiin ja kiinnostavimpiin teemoihin kuten synnytys ja synnytyskivun hoito, parisuhde, uniasiat, äidin ja vauvan terveys ja ravitsemus, vanhemmuus ja isyys. Näiden lisäksi ohjelmassa on odottajan ja lapsiperheen arkea yleisemmin luotaavia puheenvuoroja.

Tervetuloa Vermanin osastolle tutustumaan mm. vauvatuotteisiimme Rela Drops- ja Rela Drops + D -tippoihin sekä odottaville äideille tarkoitettuun Minisun Multivitamin Mama -valmisteeseen.

Tervetuloa sunnuntaina klo 13.00 kuuntelemaan Plazalle FT Kajsa Kajanderin puheenvuoroa vauvan vatsan hyvinvoinnista.

Katso lisää osoitteesta www.odotusjavauva.fi

29.–30.9.2012 Avoinna la klo 10-18 ja su klo 10-17, Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5, 00160 Helsinki

Sisäänpääsy: aikuinen 15 €, lapsi alle 10 v. maksutta

[PDF-liite]


 
< Takaisin

 
Copyright © 2017 Oy Verman Ab • Design Karpalomedia